|
Yazar |
Konu  |
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 08/10/2005 : 13:53:34
|
Birbirinden güzel derken Metal Fırtına'yı da katmıyorsundur umarım. Katsan bile senin görüşündür, bir şey diyemem, ama gördüğüm en kötü kitaplar arasında yer alıyor. Edebi bir dil zaten beklemiyorum ama adamın kurduğu cümlelerin hepsi hata dolu. Özellikle anlatım bozuklukları kitabı okunmaz kılıyor. Orta okul öğrencilerinin yazdıkları kompozisyonlar bile daha sürükleyicidir herhalde. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
EmmaFan
Üye

İleti 394 |
İletim - 09/10/2005 : 14:01:26
|
ben harry potter 6 yı okudum..1,2,3,4,5 i 12 kere dönmüştüm iyi oldu yeni kitabın çıktığı 2. kez bitirdim..stephen king kara kule yi de okuyorum..bakalım..:D |
Forever EmmA DueRRe CHaRLoTTe WaTSoN |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 16/10/2005 : 21:07:29
|
Önceki mesajımda Stephen King'in Rüyalar ve Karabasanlar kitabı hakkında yorum yapmamıştım. Kitap hikayelerden oluşuyor, ancak bunların 1-2 tanesi güzel denilebilecek kalitede. Hikayelerin geri kalanı anlamsız ve sıkıcı.
Stephen King - Tepki: Klasik bir King romanı. Zevkle okunuyor. Tavsiye edilir. Halide Edip Adıvar - Ateşten Gömlek: Türk Edebiyatı klasiklerinden. Fazla sözle gerek yok. Turgut Özakman - 19 Mayıs 1999, Atatürk Yeniden Samsun'da 1, Turgut Özakman - 19 Mayıs 1999, Atatürk Yeniden Samsun'da 2: İsminden de anlaşılacağı gibi, kitap, Atatürk'ün yeniden Samsun'a çıkarak, ülkemizin son elli yılını, bu süre zarfında yaşanan siyasi gelişmeleri, başa geçen hainleri, irtica hareketlerinin nasıl alevlendiğini, nerelere kadar geldiğini vs. anlatmasını konu alıyor. Vahidettin'in vatan sever olduğunu savunanların, herhangi bir partiye sempatisi olanların ve siyasi tarihimizin son elli yılını öğrenmek isteyenlerin kesinlikle okuması gereken bir seri. Peter Straub - Yitik Oğlan Yitik Kız: Son zamanlarda sık sık önümüze çıkan korku edebiyatının iyi sayılabilecek örneklerinden bir tanesi. Türe ilgi duyanlar okuyabilir. |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
DharkjuNs
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1037 |
İletim - 20/10/2005 : 14:10:53
|
Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Okumayanı dövüyo(z)rlarmış Kesinlikle katılıyorum duyduğuma göre ordu toptan alım yapıyormuş ders kitabı olarak okutcaklarmış!.. Metal fırtına içerik olarak güzel ancak biraz gelişigüzel yazılmış acele edilmiş sanırım.. Dilbilgisi açısından hiç te iyi değil insanı soğutuyor kitaptan adeta!.. |
Yunus YILMAZ (19/07/2005)
|
 |
|
Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848 |
İletim - 20/10/2005 : 20:38:13
|
Şu çılgın Türkler acemilikte beni kurtaran şey oldu diyebilirim. 700 sayfayı o yorgunluk arasında nasıl okuyup bitirdim bir türlü inanamıyorum... Birkaç yıllık bir yakın tarih bu kadar iyi kurgulanıp harmanlanabilirdi herhalde. Kitabın bazı yerlerinde gözlerimin dolduğunu belirtmeden geçemeyeceğim.... Tüm genç arkadaşların okumasını tavsiye ederim....
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|