Turgut Özakman - Şu Çılgın Türkler: Kesinlikle tavsiye ediyorum. Okumayanı dövüyo(z)rlarmış Stephen King - Rüyalar ve Karabasanlar: Yeni başlandı, yorum yok bu yüzden. Mahmut Makal - Bir İşçinin Günlüğünden, Mahmut Makal - Hayal ve Gerçek, Mahmut Makal - Köye Gidenler: Yazarın anılarından oluşan, Türkiye gerçeğini anlatan bir dizi. Seri, 17 kitaptan oluşuyor. Hepsini alıp okumak gerekiyor. Yılmaz Öztuna - Türk Tarihinden Yapraklar: Adından da anlaşılacağı gibi, Türk tarihinden kesitler sunan bir kitap. Birçok tarihi olay hakkında, yüzeysel de olsa, bilgi sahibi olmamızı sağlıyor.
R.A. Salvatorenin iblis savaşları üçlemesini okudum son iki gün içinde... bu serinin devamı var mıdır arkadaşlar? üçleme güzel olmasına rağmen ağzımda hafif acı bir tat bıraktı. Heralde devamı vardır;yada olacaktır? Bilgisi olan birileri varsa şuraya bir iki satır karalarsa memnun olurum
The closer you get to the meaning,the sooner you know that you're dreaming...
DiabLo - Bartuc'un Mirası (Richard A Knaak) Diablo - Siyah YoL (MeL Odom) DiabLo - GöLge KraLLığı (Richard A Knaak) Kara Gezgin (Diqer adıyla Asi) (Orkun Uçar) MetaL Fırtına (Burak Turna - Orkun Uçar) En Son Okuduqum KitapLar BunLar ve Hepsi de Birbirinden GüzeL Ayrıca sürükleyici... Diablo serisi.. Muhteşem.. Kara gezgin in farklı bir tarzı war.. fantastik kurgu yu günümüz dünyasında anlatan bir tarz.. Sürgündeki diye anılan Şeytan üstü bir warlıqı anlatıyor.. Tavsiye ediyorum..
Nefretin Sahtesi oLmaz. No pLastic.! Yes MetaL.!! MetaLLica RuLes..!! Speak The Words I Wanna Hear! To Make My Demons RUN!! «!» MetaLLica «!»