Merhabalar Diablo nun yeni müdavimi.Öncelikle hayırlı olsun diyorum ve sayın adminin söylediklerine katılıyorum.Kendisinin açmış olduğu birçok forum ve site adresi var onları takip edip oyuna dönersen şimdiden %40 ustalaşmışsın demektir.Ben de bir ekleme yapayım.Barbarian benim favori karakterimdir ve en ince ayrıntısına kadar incelemeye gayret ettim.Kendisi silah uzmanı olduğu için stats puanını dexterity üzerine yoğunlaştırmanı tavsiye ederim.Çünkü sen offensive warrior olduğun için yanında savaşan kimse yok teksin.Bunun için de atak rating in yüksek olmalı.Böylece silahlarının vuruş gücü sağlam olur.
Dex artarsa, attack rating artar ama vuruş gücü (damage) artmaz ki. Vuruş başarısı artar. Damage için Str yüklenmek gerekiyor. Ama bence Barbar'da bir süreden sonra Vit kasmak daha iyi.
Hiçbir karakterde de enerji verilmemesi görüşündeyim. Charm'lar yetmezse biraz daha sık pot basarsınız. Stattan önemli değil.
Ek: Esas skillini belirledikten sonra sinerjileriyle birlikte maxla. Bazen sinerjiler daha da iyi olabilir hatta. Light sorcta önce sinerjileri artırırdım ben mesela
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011