|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 10/07/2006 : 23:03:52
|
Estafurullah dostum bunun kusurumu olurmuş:)). Sen keyfine bak ya. Esas sen bizim kusurumuza bakma uğraştırıyoruz seni. Bu arada ben oyunda baya ilerledim. ACT-III teyim. Çok gıcık bir yer ya. Küçücük veletlerle uğraşıyorum deli olucam. Şekerci amcadan şeker isteyen çocuklar gibi sarıyorlar etrafımı. Yalnız buraya gelene kadar da kaç defa öldüğümü hatırlamıyorum:)) Neyse konunun dışında bir açıklama oldu.
Ayrıca verdiğin kaynaklar için de teşekkürler. Bize düşen bunları Türkçeye çevirmek. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 11/07/2006 : 02:20:51
|
peki hangi karaktersin? necronun uzaktan büyüleri, barbarın taunt'u ile yanına çekmesi, ve find potion ile hep full reju çıkarması, sorceress'in büyüleri,paladinin vigor+zeal ile hemen gidip temizlemesi,assasinin trapları,druidin hayvanları ile rahat geçersin |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
ceberruh
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
İletim - 11/07/2006 : 15:52:33
|
Ben barbarian ım Gerçi artık bir önemi kalmadı. Çünkü oyunu bitirdim :)) Şimdi exp paketteki yeni bir karakterle başlicam oyuna. |
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
|
 |
|
veralu
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 06/11/2006 : 12:04:44
|
arkadaşlar merhaba.bir sorum olacak size.aynı pcde farklı karakterlerden item değiştokuşu yapılabilen bir paket program olduğuyla ilgili birşeyler duydum.ama onlain oyun ya da nette değil.sngel playde.bir bilginiz var mı ve varsa öyle bir şey nereden ulaşabilirim? şimdiden tşkler.
|
 |
|
sir. saavedro
Üye

Turkey
İleti 3 |
İletim - 11/11/2006 : 23:54:21
|
alıntı: ceberruh tarafından yazılan:
Ben barbarian ım Gerçi artık bir önemi kalmadı. Çünkü oyunu bitirdim :)) Şimdi exp paketteki yeni bir karakterle başlicam oyuna.
siteyi ilk defa gördüm hala oynayan varmı merak ediyodum...oyunu bitirdiğini söylemissin eğer kastettiğin hell i bitirmekse hala bitirememişsin çünkü bu oyun hiç birzaman bitmez...oyun yapımcılarının dediği gibi diablo da savaş hiç birzaman bitmez..ben bu oyunu 2002 yılından beri oynuyorum geçen sene bırakmıştım ama 4 ay önce 3 ü çıkamayacağına inandığım için takrar başladım. mutlaka bulamadığın itemlar yada rune lar vardır bence oyun hell i bitirdikten sonra başlıyo artık görevlerin bitmiştir ve diablo aleminde kafana göre takılabilirsin demektir istersen git mephistoyu kes (bu en mantıklısı) istersen diabloyu istersen baalı yada arreat ta dilediğin yere git ve dilediğin kadar dolaş çünkü artık özgürsündür bundan sonra tek amacın vardır level 99 olmak bu da bittiği anlamına gelmez bulamadığın itemları bulmak hevesiyle baalı kesmeye gitmek ve kestikten sonra ne item düşüreceğini merak etme heyecanı....hayır dostum bu oyun asla bitmez...saygılarımla |
a cold day in hell... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|