|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 06/09/2009 : 23:02:02
|
Arkadaşlar konuyu hortlatacam ama, 3.kez çıkma teklif ettim biraz önce.3.kez reddetti.Ha vazgececekmiyim.Zaman gösterecek  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
SkullBlues
Üye

Turkey
İleti 55 |
İletim - 07/09/2009 : 20:20:44
|
alıntı: RoM3o tarafından yazılan:
Şuan çıktığım kızla aramda 300km mesafe var. Ailesi bu ilişkiye karşı. Telefonuna el koydular. Bilgisayarına el koydular. Dışarı çıkmasını sürekli engelliyorlar. Yanına gitsem görüşemeyeceğiz çünkü dışarı tek başına çıkması yasak. Paylaşamadığımız çok şey var. Onların eksikliği içime oturuyor. İçimde bir boşluk oluşuturuyor sürekli. Dolduramıyorum bi türlü. Çok acı veriyor böylesi. Yazdığım yazıları okuyanlar bilir. Hepsini onun için yazmıştım. Yani onu düşününce aklıma gelen şeyler onlar. Gerisini siz düşünün. Bir ilişkiyi üç şey bitirirmiş. Tek taraflılık, aile, mesafe... Şimdi ondan vazmı geçmeli?
RoM3o Hocam geçmiş olsun bende bir kıza asık olmusum oda asık galiba gözünü benden ayırmıyo... {:)]   |
 |
|
Oyunbozan
Üye

Panama
İleti 267 |
İletim - 11/09/2009 : 01:34:34
|
alıntı: iso_demiro tarafından yazılan:
Arkadaşlar konuyu hortlatacam ama, 3.kez çıkma teklif ettim biraz önce.3.kez reddetti.Ha vazgececekmiyim.Zaman gösterecek 

Bırak len şu kızı.. |
Yaşamak sorun oldu, Hayallerim kayboldu, Cash Flow doğdu, Bu gece ölümüne hissettim, Kıskanç gözleri mahvettim,ciğerime çektim, Köşeme çekildim koç, Aydınlıklara koşsana evlat, Bize bak yanlış yapanı hep yak!.. |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 11/09/2009 : 14:00:44
|
Daha başlangıç  |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
SkullBlues
Üye

Turkey
İleti 55 |
İletim - 20/09/2009 : 15:04:19
|
alıntı: Godjonshe tarafından yazılan:
RoM3o hocam siz bayağı tecrübe kazanmışsın bu konularda :)
Evet RoM3o Hocam siz bize bir kaç teknik veya taktik öğretirmisiniz...  ... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|