RoM3o hocam sen bayağı tecrübe kazanmışsın bu konularda :)
Haydar Dümen gibi bir ekol varken benim ne haddime. Şaka bir yana bilmem farkettiniz mi? Acı çeken erkeklerin çoğunda "angelizm" vardır. (Bence) Nedir bu "angelizm" denen vaka? Onuda açalım.. Sevdiğin kızın cennetten düştüğüne inanmak. Eh be güzel kardeşim. Sen gidip çamurdan yapılma bir varlığı nura bularsan kendi gözünde sonrada acıdan(!) tabi kıvranırsın. Biraz dönüp bakarsanız çoğu ilişkinizde bunu göreceksiniz. Eğer yok ben böyle birşey yaşamıyorum diyorsanız zaten kızların hayatınızdaki yeri olması gereken seviyededir ki buda sizin için iyi. =) Nasıl kurtulunur bu "angelizm" denen meretten? Eh onun yollarıda sana kalmış. Hayal gücünü kullanıp o sevdiğin insanında kötü şeyler yapabileceğini aklına getirirsen sorun çözülür.. ^^
Dipsos: Yazdıklarımı bir yerde okumuştum, bana ilham vermişti. Sizinde işinize yarayabilir.
Güzel bir tespit :) Gerçekten de öyle. Erkek kızı yere göğe sığdıramaz, ona çok bağlanır, sonra da kız tekmeyi atınca uzun süre acı çeker. Bu döngü de böyle edvam eder..