AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Aşk! Aşk! Aşk!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 42

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 09/05/2009 :  17:02:26  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
İstanbul1453 tarafından yazılan:

aşk sözleri yazmak istiyorum.

Konuşacaksan öyLe Bir KonuşKi , Inanayım . AqLatacaksan öyLe Bir aqLatKi , Susmayayım . Gideceksen öyLe Bir GitKi , öLümüne Unutayım ; Ama Seveceksen öyLe Bir SevKi , KonuşsanDa , GitsenDe , AqLatsanDa Seni Yüreqimde Yaşatayım..!

biliyormusun? ben uyumayı senden daha çok sewiorum çunkı uyandıımda ilk senı dusunuorum bılıyormusun ?? ben dusunmeyıde çok sewıorum çunkı senı dusunurken uyuyamıorum...

Hani gözler vardir sözleri anlatir, hani sözler vardir gözleri anlatir, bir de ask vardir seni anlatir...

birgün hayat denen şeyi merak edersen unutma ki hayat,hayatın boyunca hayatım diyebileceğin insanı bulunca başlar.Benim içinde hayat seninle başlıyor...

Seni ne kadar sevdiğimden önce, ne kadar sevemeyeceğimi söyleyim: Mecnun gibi çöller aşamam,Kerem gibi yanamam,gökten yıldızları, ayıda indiremem,güneşe adını buzlada yazamam ama SENİ AKLININ ALAMAYACAĞI KADAR SEVERİM.

adam gibi sevdim ama insan gibi bir seven gibi sevilmedim.

BENİM için SENİ görmek SUYA benzer SENİNLE yaşamak İSE nefes ALMAYA susuz ÜÇ gün YAŞARIM ama NEFES almadan ASLA!!!!!!!

DOST DEDİĞİN ; dost ağlayınca seninde ağlaman değil , DOST DEDİĞİN ; dostun ağlayınca senin kafana kurşun sıkman demektir

seni sevdiğimde nasıl oluyorum biliyormusun? Oyunun en güzel yerinde zil çalınca üzülüyoruz ya işte bende öyle oluyorum bir tanem

Giden bir gün geri dönmek ister. Bırak dönsün de ne kaybettiğini görsün...

yürek söz vermişse bende sözden dönülmez kalp kalbe gönül vermişse bende sevgi inkar edilmez bende gurur zedelenir ama sevgiye dostluga asla ihanet edilmez...

biliyormusun? ben uyumayı senden daha çok sewiorum çunkı uyandıımda ilk senı dusunuorum bılıyormusun ?? ben dusunmeyıde çok sewıorum çunkı senı dusunurken uyuyamıorum...

sevmek güzeldir, sevilmek onun kadar. sevipte sevilmemek acıdır ölüm kadar!

benden şimdilik bu kadar.

sevmek güzeldir, sevilmek onun kadar. sevipte sevilmemek acıdır ölüm kadar!

bütün sevenlere ve sevdikleri halde ayrılanlara geçmiş olsun diyorum.

http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=24791

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 16/05/2009 :  23:34:10  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kız tavlama sanatı;
http://www.oyunsitesi.com/forum/topic.asp?TOPIC_ID=26169

ben okuyorum valla

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 23/07/2009 :  09:56:54  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Konuyu hortlatıyorum(lütfen kızmayın)
Şu an size anlatacağım çoook şey var. xD
Şimdi ben o kızı unutmak için başka kızı sevdim,bir arkadaşım konuştu ''biz daha küçüğüz'' dedi. xD
Onu unutmak kolay oldu ama ben yine de nedense başkasını sevdim o da beni sevmiyormuş o anlamda bunu unutmak biraz zor oldu ama onu unutmak içinde başkasını sevdim. xD
Şimdi ona olabilecek en iyi fırsatta çıkma teklif etmeyi planlıyorum.

Edit:Şimdi msn'den çıkma teklif ettim ama msnden çıktı :S

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 23/07/2009 :  12:40:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Zamane gençlik.Msn'den çıkma teklif edilir mi ya ?

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 23/07/2009 :  12:53:26  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
e okulun açılmasını beklemek uzundu
daha önce de dedim ben başka ilçeden başka ilçeye okula gidiyorum hadi o ilçede olsaydım o bursa'daydı zaten xD

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 42 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000