|
Yazar |
Konu  |
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 31/03/2009 : 19:53:10
|
Aralarındaki duruma bağlı. Ama diğer arkadaşlarınn dediği gibi kızla fazla arkadaş,dert ortağı vb.ol,%70 ihtimalle sana gelir.Tabii,kaba filan da olmayacaksın.Türkceyi doğru kullanırsan iyi anlaşabilirsiniz.Yani''one minute''diyaloglarına girmemek iyi  Senle kızın yaşını söylermisin ergenlikte ir yerlerdeyse az çok yakışklılığa da önem verebilir. |
İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
|
 |
|
HoLy_waRs
Yeni Üye

İleti 1 |
İletim - 31/03/2009 : 22:07:31
|
Yaş 15, yolun yarısı :P Ben sonuna kadar kibarım kıza karşı zaten. Devamlı dert ortağıyım ama şu ana kadar bir şey olmadı. Sadece çok iyi arkadaşız gerçekten. Nasıl çevireceğim bilemiyorum :S ... Yardım edin banaaa :D:D |
Megadeth - Metallica Metal For Ever... Master, Master ! |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 31/03/2009 : 22:36:34
|
Bekle,öyle 2-3 günde olacak şey değil.Sabredmelisin.Atalarımız ne demiş; ''Sabreden dermiş,muradına ermiş'' Aklıma babamın bir sözü geldi ama şimdi sırası değil
Edit:Kız da 15-16 yaşlarındaysa kendine çeki düzen ver,yakışıklı görün İnsan zamanla olgunlaşıyor ve dış güzelliğe önem vermiyor.Ancak başta böyle yakışşıklı görünürsen ilk testi geçmişsin demektir |
|
 |
|
HoLy_waRs
Yeni Üye

İleti 1 |
İletim - 02/04/2009 : 21:03:10
|
Suanki sevdigiyle arasında bi yannıs anlasılma-gercek karısımı bir tartısma oldu, baya morali bozuldu ve sonuna kadar dert ortağı oldum. Nasıldır? |
Megadeth - Metallica Metal For Ever... Master, Master ! |
 |
|
iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912 |
İletim - 03/04/2009 : 11:25:27
|
İyidir.Böyle devam et. |
|