AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Aşk! Aşk! Aşk!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 42

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 30/03/2009 :  20:24:40  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bir kere argo tabirle, atmışın yemi bekliyorsun.. Yani kız bildiğine göre onu sevdiğini bir daha bir daha üstelemene gerek yok. Ufak ufak yakınlaş kafi. Olursa olur..

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 30/03/2009 :  20:34:42  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
Dodo tarafından yazılan:

Bir kere argo tabirle, atmışın yemi bekliyorsun.. Yani kız bildiğine göre onu sevdiğini bir daha bir daha üstelemene gerek yok. Ufak ufak yakınlaş kafi. Olursa olur..

Kesinlikle.

Okulun başında bir kızdan hoslanıyordum, okula yeni gelmişti.

Kızın en yakın arkadas olduğu kızla da aram iyi sayılırdı, konusurduk vs. İşte dedim böyle böyle bir durum var, çıktığı veya hoslandığı var mı. Kız dedi işte kimseyle çıkmıyor, geldiği okuldan bi çocuktan hoşlanıyormus yani bilmiyorum nolur falan. İyi peki dedim o zaman uğraşmaya gerek yok.

Tabiki hemen böyle böyle bir olay olduğu kulağına gitmiş kızın, tepkisi bilmiyorum olmuş. Ufak ufak yakınlastım ben de aynen, ve cıkmaya basladık, hala da çıkıyoruz.

Ha, olmasa nolurdu? Hiçbir şey..
Sayfanın En Üstüne Git

HoLy_waRs
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 30/03/2009 :  21:43:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Peki o ufak ufak yakınlaşmak dediğiniz şey tam olarak nedir? Yani nasıl ufak ufak yakınlaşabilirim kıza? Lütfen, özenle yazılmış cevaplarınızı bekliyorum =)

Megadeth - Metallica
Metal For Ever...
Master, Master !
Sayfanın En Üstüne Git

-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802

İletim - 30/03/2009 :  22:52:44  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benimde başıma geldi. Önce "Öyle bir durumu hiç düşünmedim, bunu göze alamam." cevabı aldım. Sonra umudumu kesmiş vaziyette 'dost' olmaya çalıştım. Beğenilerini paylaştım, dert ortağı oldum, ortak noktalarımız ortaya çıktı. Sonradan fark ettiğimde hayatımızda baya bir yer edinmiştik. Zamanla fikri değişmişti. Beni doğru kişi tayin ettiğindeyse şu anki mutluluğum başladı. =)

Kısaca;
Eğilme bükülme, kendin ol. Artılarını eksilerini görmesini sağla. Eğer birbirinize uygunsanız inan bir süre sonra bunu o da anlar ;)
Bol şans..

bLa bLa...
DeatH_SoldieR (M.Ö) || -eL Niño- (M.S)

Tüm umudunuzu kaybetmek özgürlüktür..
Sayfanın En Üstüne Git

HoLy_waRs
Yeni Üye

İleti 1

İletim - 30/03/2009 :  23:11:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Başkasını seviyorsa da bana döner mi?

Megadeth - Metallica
Metal For Ever...