Ya ben bir kıza aşık oldum ona açılmalımıyım acep?Ama onun bana karşı aynı şeyleri hissetmediğinden eminim
Sen hala kıza açılamadınmı?Kıza msn de sevdiğini söyle bende seni seviyorum derse git yüzüne söyle seni seviyorum diye ama dikkat et tokat yeme x)
Ben sevdiğim kızı böğle etkilemiştim.Ama sonunda tokat bende yedim ;)
Ama ben kıza böğle tam açılamadım.Benim şöğle oldu.
İlk Önce Arkadaşıma dedim sonra diğer arkadaşlara söğledi sonra arkadaşım abime söğledi sonra abim babamla anneme söğledi sonra annem öğretmene söğledi.2 Gün sonra erkekler başıma toplanıp B....R Diye bağırdılar.Sonra kızlardan biri B....R'a söğledi msn de konuştuk falan seni seviyorum dedim.Kız msn yi kapattı hemen.Okul çıkışında geldi bana tokat attı kaçtı.Sonra msn de beklediğim cevap yani bende seni seviyorum yazısını okuyunca sevindim (çıldırdım x) ) Okulda çooook utandık artık msn de konuşuyoruz :)
Ya ben bir kıza aşık oldum ona açılmalımıyım acep?Ama onun bana karşı aynı şeyleri hissetmediğinden eminim
Sen hala kıza açılamadınmı?Kıza msn de sevdiğini söyle bende seni seviyorum derse git yüzüne söyle seni seviyorum diye ama dikkat et tokat yeme x)
Ben sevdiğim kızı böğle etkilemiştim.Ama sonunda tokat bende yedim ;)
Ama ben kıza böğle tam açılamadım.Benim şöğle oldu.
İlk Önce Arkadaşıma dedim sonra diğer arkadaşlara söğledi sonra arkadaşım abime söğledi sonra abim babamla anneme söğledi sonra annem öğretmene söğledi.2 Gün sonra erkekler başıma toplanıp B....R Diye bağırdılar.Sonra kızlardan biri B....R'a söğledi msn de konuştuk falan seni seviyorum dedim.Kız msn yi kapattı hemen.Okul çıkışında geldi bana tokat attı kaçtı.Sonra msn de beklediğim cevap yani bende seni seviyorum yazısını okuyunca sevindim (çıldırdım x) ) Okulda çooook utandık artık msn de konuşuyoruz :)
O ne abi ben-ona-o-şuna-şu-buna tren gibi gitmiş mesele o zaman buda demek oluyorki herşey rayına oturmadan olayı en yakın arkadaşına bile açıklamayacaksın.Saçma zaten bu arkadaş en yakın arkadaşınsa böyle bir saçmalık yapmaz ama değilse zaten söyleme niye söylüyosun ki!
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Herkes birbirine iletmiş.Çok komik.:D Ben İzmirdeki biriyle şu an bayağı bir yakın arkadaşım.Msn den hergün konuşuyoruz.Çok iyi oluyor.Sır gibi saklıyorum herkesten.Arkadaşlarımdan biri çaktı ama zor kıvırdım da kurtuldum.Aşkınızı kimseye söylemeyin bana göre.Belki ailenize.
Doğru yer ve doğru zaman kavramlarına göre iyi veya kötü şekillenen kavram. Örneğin; Açılmak veya herhangi başka bir eyleme geçmek için doğru zamanı beklemezseniz, başarısız olursunuz. İşin en acımasızıda doğru yer ve zamanı tamamen belirlemek imkansızdır. Olasılıklar üzerine kurulu ve birazda şansa bağlı bir kavram olma özelliğide buradan geçmektedir... Çok kaptırmamakta fayda vardır. Sınırsız değildir. Yada ben sınırlı olduğuna inanmaktayım ...