AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Serbest Bölüm
 Aşk! Aşk! Aşk!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 42

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 22/01/2009 :  15:40:15  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
aşk bölümü açılsın istemişsiniz. onun yerine konu açıyorum. ilgi görürse sabit konu olur. inanıyorumki çok ilgi görücek.

ben başlayayım ilk. aşık olmak dünyanın belkide en güzel duygusudur. çok farklı hissedersin, kalbin daha hızlı çarpar, küçücük yüreğinde kuşlar pırpır eder. neşe dolu olursun.

amaaaa amaaa gerçektende seversen ve bu aşk biterse bi gün işte o küçücük masum yüreğindeki kuşlar ölür. neşen kaybolur. yüreğine bir taş oturur. kocaman bir taş. boğazın düğüm düğüm olur. iştah kesilir. kendini kaybedersin ruhun kaybolur. bir gün elbet unutursun ama kalbinin bir köşesinde kalır.

şuan ben bunları yaşıyorum. 1,5 yıllık bir ilişkimde, geleceğimi kurmayı düşündüğüm kişi tarafından aldatıldım. benim şuan ruhum kayboldu. kalbim param parça.

anladımki insan kendini kaptırmamalı seviyorum diye. her zaman mesefeli durmalı.

benden şimdilik bu kadar arkadaşlar. herkes paylaşsın burda duygularını. sonuçta biz oyunsitesi ailesiyiz.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare

iso_demiro
Üye

Turkey
İleti 912

İletim - 22/01/2009 :  22:09:10  Bilgileri Göster  iso_demiro'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Ya ben bir kıza aşık oldum ona açılmalımıyım acep?Ama onun bana karşı aynı şeyleri hissetmediğinden eminim

İmza atamıyorum parmak bassam olur mu?
Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 22/01/2009 :  22:22:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Önce kızlar yakın arkadaş ol.Ama çok yakınlaşma yoksa ömür boyu dost kalabilirsiniz :)Sonra onu etkilemeye çalış bir süre sonra hazır hissettiğinde açıl.Açılmazsan beraber olma şansınız %0 ama açılırsan %50 gibi (kabaca) bir ihtimal var denemekten ne zarar gelir.Hem utanılacak bişey mi ki?

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373

İletim - 22/01/2009 :  23:01:03  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Şuan çıktığım kızla aramda 300km mesafe var. Ailesi bu ilişkiye karşı. Telefonuna el koydular. Bilgisayarına el koydular. Dışarı çıkmasını sürekli engelliyorlar. Yanına gitsem görüşemeyeceğiz çünkü dışarı tek başına çıkması yasak. Paylaşamadığımız çok şey var. Onların eksikliği içime oturuyor. İçimde bir boşluk oluşuturuyor sürekli. Dolduramıyorum bi türlü. Çok acı veriyor böylesi. Yazdığım yazıları okuyanlar bilir. Hepsini onun için yazmıştım. Yani onu düşününce aklıma gelen şeyler onlar. Gerisini siz düşünün. Bir ilişkiyi üç şey bitirirmiş. Tek taraflılık, aile, mesafe... Şimdi ondan vazmı geçmeli?

Member Since ~ 2004

God is busy, May i help u? :)

Sayfanın En Üstüne Git

Kyoshi
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1475

İletim - 22/01/2009 :  23:07:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
RoM3o tarafından yazılan:

Şuan çıktığım kızla aramda 300km mesafe var. Ailesi bu ilişkiye karşı. Telefonuna el koydular. Bilgisayarına el koydular. Dışarı çıkmasını sürekli engelliyorlar. Yanına gitsem görüşemeyeceğiz çünkü dışarı tek başına çıkması yasak. Paylaşamadığımız çok şey var. Onların eksikliği içime oturuyor. İçimde bir boşluk oluşuturuyor sürekli. Dolduramıyorum bi türlü. Çok acı veriyor böylesi. Yazdığım yazıları okuyanlar bilir. Hepsini onun için yazmıştım. Yani onu düşününce aklıma gelen şeyler onlar. Gerisini siz düşünün. Bir ilişkiyi üç şey bitirirmiş. Tek taraflılık, aile, mesafe... Şimdi ondan vazmı geçmeli?

Çok zor bir durum.Birşeyler paylaşmadıktan sonra ilişkinin bir anlamı olmaz diye düşünüyorum.

Hoca_Gaffur reloaded.

Sayfanın En Üstüne Git

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 22/01/2009 :  23:36:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
O nasıl bir anne babadır?Benim kızım eğer uyuşturucu bağımlısı biriyle ve kendisinden yaşça çok büyük biriyle çıkmıyorsa asla engellemem.

Ama aşkın için sonuna kadar savaş derim ben.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 42 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000