|
Yazar |
Konu  |
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
İletim - 14/08/2008 : 23:59:27
|
Hepsinden En Güzeli Ben 10 , Bu Çizgi Film Unutulmaz Cartoon Network'te. Afacanlarda Var + Tom Ve Jerry + Scooby-Doo + Powerpuff Girl'ide Unutmayalım! Futbol Severleri İçinde Galaktik Futbol.Bu Çizgi Filmler Kaçmaz :) |
Her zaman Güler Yüzlü olun :)

|
 |
|
-eL_Niño-
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1802 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 15/08/2008 : 01:36:51
|
Kaptan Tsubasa gerçekten ilginçti xD Maçın bitmesine iki saniye varken adamlar 5 dakika havada asılı kalıp sonra gol atarlardı. Hakemde golü sayardı. İşte onu bir türlü anlayamamışımdır. Halada anlayamıyorum... |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/08/2008 : 08:55:23
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
X-Men de süperdi ama daha bir yeni sayılır.
Kabil bir de yine o zamanlar bir çizgi film vardı ama henüz bilen ve hatırlayan bulamadım. Red Baron'dan önce veya sonra yayınlanırdı. Biraz vahşi birşeydi, yeşil bir polis vardı (Hulk değil tabii ki), manyak manyak suçluların peşine düşerdi, çılgın bir motoru vardı galiba, anime tarzı birşeydi de, adı neydi hiç hatırlamıyorum. Sen hatırlayabiliyor musun, izledin mi hiç?
yok hocam hatırlayamadım dediğin çizgi filmi :( ama buna benzer bir çizgi film vardı.yine motorlu üç mutasyona uramış fare suçluları yakalardı. ayrıca bir çizgi film daha vardı adını şimdi hatırlayamadım ama filmleri bile çekilmişti.2 tane kardeş vardı.madalyonlarını birleştirince süper ninjalar oluyordular.hatta birinin kıyafeti kırmızı biride maviydi. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/08/2008 : 09:41:11
|
Double Dragons'tu galiba. İkiz Ejderler. |
 |
|
Konu  |