|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 15/08/2008 : 09:49:14
|
aha da işte o ikiz ejderler :) hatta arkadaşlarla tahtadan kılınçlar yapar ben mavi yok ben kırmızı ninjayım diye kavga ederdik :D |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
TheBodyGuard
Seçkin Üye

Turkey
İleti 675 |
İletim - 15/08/2008 : 15:27:28
|
Vay be çocukluğum aklıma geldi bu konuyu görünce.:) Ninja Kaplumbağalar, Power Rangers, Kaptan Tsubasa, Pokemon, Beyblade, Polis Akademisi, Maske.. O kadar çok var ki hangisini yazayım.:)
Altuğ Abi, Red Baron'u da hatırladım. Ken miydi neydi ya oradaki elemanın ismi.:) |
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 17/08/2008 : 19:58:36
|
Avatar: The Last Airbender'ı takip edeniniz var mı? Varsa birileri Cnbc-e yeni bölümleri ne zamandan itibaren yayımlamaya başlayacak söylesin lütfen. |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 17/08/2008 : 20:13:19
|
O çizgi filmi bilmiyorum ama bugün sanka CNBC-E idi tam da hatırlamıyorum, öyle birşey gördüm.
Avatarı getirmelisin gibi bir sohbet de geçmişti sanırım... |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 20/08/2008 : 11:10:52
|
Avatar da güzelmiş hakikaten, bir anda sarıveriyor insanı. :) Nickelodeon'da yayınlanıyor ama eski bölümler galiba. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|