|
Yazar |
Konu  |
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 13/08/2008 : 20:06:27
|
alıntı: CrAzY_IVAN tarafından yazılan:
Ya bir de, ben hazırlık okurken -1997 1998 falan- Red Baron vardı çizgi film. Kırmızı dev bir robot kullanıyordu çocuk (robotların bir adı vardı unuttum). Süperdi.
hayatımın çizgi filmlerinden biriydi.kaçırmadan her bölüm izlenirdi. ayrıca x-man unutmamak lazım. |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/08/2008 : 20:46:13
|
Power Rangers... Tüm kuzenler toplanır öyle izlerdik. Ben 'mavi' idim. Sırf 'siyah' olabilmek için 4 yaş büyük olan bir kuzenle dövüşürdüm Sonra 'beyaz' meyaz girdi işin içine cıvıttı...  |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/08/2008 : 21:22:15
|
X-Men de süperdi ama daha bir yeni sayılır.
Kabil bir de yine o zamanlar bir çizgi film vardı ama henüz bilen ve hatırlayan bulamadım. Red Baron'dan önce veya sonra yayınlanırdı. Biraz vahşi birşeydi, yeşil bir polis vardı (Hulk değil tabii ki), manyak manyak suçluların peşine düşerdi, çılgın bir motoru vardı galiba, anime tarzı birşeydi de, adı neydi hiç hatırlamıyorum. Sen hatırlayabiliyor musun, izledin mi hiç?
Umut, Mavi dediğin Billy miydi? Öyleyse ben de onun taraftarıydım :P, sonra Tommy girdi yeşil oldu beyaz oldu sonra bir spiritual havalara girdi dizi bıraktıydım. :P |
 |
|
umutcanuğuz
Seçkin Üye

Turkey
İleti 905 |
İletim - 13/08/2008 : 22:01:32
|
Çocukluğuma denk geldi benim herhalde 7 yaşında falanım ne anlarım Billy'den  Ama teknoloji manyağı dahi tipli birşeydi. |
Ne yak mektubun ucunu Ne sayfalar dolusu sevgini dile getir Zarfı kapatırken yalnız Kuytu dudaklarını çokça değdir
Sunay Akın |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 13/08/2008 : 22:08:54
|
He tamam, Billy. :) |
 |
|
Konu  |