evet soket açmak için horadric cube adında olan o kutuya silah+stone of jordan ring+tp scroll bunları koyacaksin sonra donustur diyeceksin. Ama sen sp oynadığın için kesinlikle tavsiye etmem böyle birşey.Bulursan ki çok zor iş kullanmanı tavsiye ederim. Soj ile soket açma süper ötesi silahlar için oluyor genelde. Yani 3 soketli bir silahı 4 yapmayı gerektirmesi için artık deli ek özellikleri dmg i olması lazım diye düşünüyorum : ) bunu genelde "griffon eye,zakarum shield" gibi sağlam esyalarda soket açarken kullanırlar...
Şimdi farkettim normaldeymişsin. Normaldeki soketli eşyalardan hayır gelmez boşver sen : ) hell e geç ondan sonra ordaki soketli kilinc lara bakarsın : )
hammer,smite,foh?hangi alana yönelttin paladini? hammer yaptıysan eğer spirit yazmanı tavsiye ederim. 4 soket bir kilinci olur. Tal+thul+ort+amn olması lazım gereken runeler.sen yine de arreat tan bir kontrol et.çok işine yarar.Eğer smite se zaten ya bırak oyle kalsin yada "delete this char"... :)
aurada genelde holly freeze combat da ise zeal var...
edit:
Arkadaşlar bahsettiğim kılıcın 4 soketlisini buldum en sonunda 3-19 damage i var düz bir kılıç bana bu kılıç için en iyi rune formüllerini yazarmısınız...