Arkadaşlar eski bir diablo 2 oyuncusuyum. Uzun zamandan sonra tekrar başladım oyuna. Barbarianla 3 bölüme kadar geldim Diablonun kardeşini öldürdüm 3. bölümdeki tüm görevleride bitirdim ancak beni kimse 4. bölüme götürmüyor? Diablonun kardeşinin ruh taşı (mavi bi taş) elimde. Ne yapmam gerekiyor. Bi yardım edebilirseniz çoook sevinirim. Kolay gelsin hepinize.
Bir kitaptana lıyorsun. upper kurast ya da kurast bazaar'da, tam hatırlamıyorum mapını, haritada 4 tane temple var. Yani en azından mimarisi öyle, adını da hatırlamıyorum. Onların birisindeki bir kitap verecek görevi
Üstadım ilgine teşekkür ederim ancak yazdığından hiç bişey anlamadığımı söylemek zorundayım. Anladığım kadarı ile birkaç şey daha sormak istiyorum. Ben verilen tüm görevleri tamamladım. Ancak dediğin gibi bi kitap falan veren olmadı hatırladığım kadarıyla.
Daha açık bir bilgi verebilen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Üstadım ilgine teşekkür ederim ancak yazdığından hiç bişey anlamadığımı söylemek zorundayım. Anladığım kadarı ile birkaç şey daha sormak istiyorum. Ben verilen tüm görevleri tamamladım. Ancak dediğin gibi bi kitap falan veren olmadı hatırladığım kadarıyla.
Daha açık bir bilgi verebilen olursa çok sevinirim. Şimdiden teşekkür ederim.
Mephisto yu öldürdükten sonra orada bir portal açılıyor ve act4 e gidiyorsun
Peki hatırladığım kadarıyla yazayım. Görevi alkor veriyor. İlk questi verip +20 hp aldığın yaşlı adam. Lam esen's tome u bul diyor. Kurast bazaar'da ruined temple'da.
Mephisto yu Öldürdüm bişicik açılmadı. Akşam gene öldüreyim bakayım ne olacak. Ayrı bi yerdemi açılıyo portal yoksa hemen onu öldürdüğüm yerde mi? Şimdiden çok teşekkür ederim arkadaşlar. Bu kadar hızlı cvp alacağımı hiç düşünmemiştim. Sağ olun.