AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 VE UZUN BEKLEYİŞİN SONU ! - Diablo 3 !!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/06/2008 :  18:21:15  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Blizzard'ın sitesinde 4 gündür buzlar hafif hafif açılıyordu >.> Ben wrath of lich king'in teması diye önemsemedim ama içinden bomba gibi haber çıktı !

Diablo 3'te yer alacak 5 classtan 2si açıklandı : Witch doktor ve Barbarian.

Bu seferki hikayeye göreyse oyun cennet civarında geçecek ve cehennemin cenneti basmasını konu alacak.

Ayrıntılar ve daha fazlası için http://eu.blizzard.com/diablo3/ [Tyrael en ihtişamlı şekliyle yerini almış =)]

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/06/2008 :  18:34:29  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
oh be sonunda! Herhalde 3 yıla çıkar:D
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 28/06/2008 :  18:38:05  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
2009 2. çeyrek gibi tahminler var ama tabii ki resmi bişi yok ortada x)
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/06/2008 :  19:24:01  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
şu ana kadar her oyun tahminden 1 sene sonra çıktı bunu da erken bekleme bence.ÖSS den sonra çıkması benim için çok iyi olur aslında:)
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 28/06/2008 :  23:38:51  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Of nasil bekleyecegiz simdi 2009 a kadar :) , yazin oynamak daha bir keyifli olurdu , videolara baktim da witch doctor dehset büyülere sahip .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

batuhanus
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1055

İletim - 28/06/2008 :  23:54:12  Bilgileri Göster  batuhanus'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
uruk 2009 sonu en iyi ihtimal:) bence 2010 da çıkar.Bence diğer 3 class sorcerer,assasin,ranger gibi şeyler olur.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000