AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 bilg. reset atıyo acil yardım!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

volkan_i
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 07/03/2004 :  15:05:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
merhaba benim sorunum bilgisayarımın nfs under oynarken kendini yeniden başlatması celeron 2.0 işlemci ve 128 mb ram le oyun donuktu ama böyle reset atmıyodu kendi kendine p4 işlemci ve bir tane daha 128 mb ram taktım oyun çok iyi oynamaya başladı ama bilgisayar bikaç turdan sonra kendini yeniden başlatı yo neden olabilir acaba

her gördüğüm yere imza çakamam kusura bakma

u_aksu
Üye

Turkey
İleti 4

İletim - 07/03/2004 :  23:12:38  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
işlemcinin fanı ile alakalı olabilir şöyle ki, işlemcinin belirli bir sıcaklığın üzerine ulaşması sonucu (bios ayarlar) bilgisayar yeniden açılıp kapanabilir bu senin gerçekleştirdiğin ayarlara bağlıdır. Bence işlemcinin fanını kontrol et.

Bilgi paylaştıkça büyür.
Yarin yanağından gayri,
paylaşmak için
herşeyi...
Sayfanın En Üstüne Git

volkan_i
Üye

Turkey
İleti 48

İletim - 08/03/2004 :  10:47:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
fan gayet iyi çalışıyor bios tan ne yapabilirim bi tarif edermisin

her gördüğüm yere imza çakamam kusura bakma
Sayfanın En Üstüne Git

ork
Üye

France
İleti 3

İletim - 18/03/2004 :  06:04:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ayni sorun bende de var, benim islemcim amd athlon 2200. sen yine sanslisin, sadece nfs oynarken oluyor. benimkinin ne zaman olacagi hic belli degil. ben bi cozum henuz bulamadim. Ben de islemcinin fazla isinmasindan kaynaklanabilecegini dusunuyordum ama kasanin kapaklarini acik kullaniyorum, ona ragmen hala sorun cozulmedi. ayrica islemcinin sicakligi da genellikle cok yuksek degil. Yani nedenini ben de cozemedim. son care olarak islemciyle fani arasindaki termik malzemeyi yenileyecegim o da olmazsa bilmiyorum artik. Sana da kolay gelsin.
Sayfanın En Üstüne Git

hocer
Üye

Turkey
İleti 95

İletim - 23/04/2004 :  02:58:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
anakarın jumperını değiştirmelisin. anaklart kitapcığına bak. celleron için ayrı p4 için ayrı jumper ayarı gerekir. yeni anakartlar bios ayarı gerektirmez. zaten sadece L2 cache enable disable vardır. onuda değiştirmezsin zaten (enable olcak)içinden çıkamazsan işlemciyi aldığın bilgisayarcıya anakart kitapçığı ile götür yaparlar...

NE OLDUĞUNU DÜŞÜNME, ME OLDUĞUNU BİL!
Sayfanın En Üstüne Git

Lightning
Seçkin Üye

Turkey
İleti 398

İletim - 23/04/2004 :  18:39:45  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Aşırı ısınma sorununa en ii çözüm yine fanla oluyo arklar. şöleki: kasanın arkasına takılı soğutma fanı içerdeki havayı dışarı atamıo. ozaman da kasa soumuyo. ön tarafa da takacağınız basit bi fan işinizi çok kolaylaştırabilir. bide kasa kapalı bi alanda(masaların alt kısmındaki kasa yeri) durmasa daha ii olur.kapalı alanda hava çok daha çabuk ısınıyo.. Farewell..

Lost in shadows of my own..
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.06 Snitz Forums 2000