AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 bilg. reset atıyo acil yardım!!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

badboy83
Üye

Turkey
İleti 223

İletim - 12/05/2004 :  13:52:02  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar aynı resetleme olayı bende de var.Aynen,ben de bi çözüm bulamadım.Bilgasayarımda P4 2.6 işlemci , Gigabyte Anakart , 256MB RAM , Tornado GeForce FX5200 Ekran Kartı ve Windows XP işletim sistemi var. Bazen kendini resetliyor ve resetlemeye başladıktan sonra servise gitmeden düzelmiyor. Servisten sonra birkaç hafta içinde tekrar aynı şeyler oluyor. Bunun nedenini bilmese de tahmin eden biri var mı?

Vatan Sana Canım Feda
Herşey Vatan İçin
Ne Mutlu TÜRK'üm Diyene...
!!! ŞEHİTLER ÖLMEZ,VATAN BÖLÜNMEZ !!!
Sayfanın En Üstüne Git

Turgay Atacan
Seçkin Üye

Turkey
İleti 285

İletim - 03/06/2004 :  21:52:59  Bilgileri Göster  Turgay Atacan'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bu resetlenmelerin çoğu anakarttan kaynaklanır.Bir ay önce topladığım sistemde:
AMD Athlon XP2500+
512MB(2x256)DDR 400 Ram
80GB Segate 7200rpm HDD
MSI KT4AV Anakart

Makinayı alıp büyük bir heyecanla kurdum.Hemen Delta Force Black Hawk Down'ı yükledim oyuna başladım 5dk sonra sistem resetlendi pek fazla üstünde durmadım neyse yine oyuna girdim aynı tas aynı hamam ama bu kadarla bitmedi internette dahi makina resetleniyordu büyük bir sinirle makinayı servise götürdük sorun anakart dediler neyse halledip geri yolladılar şimdi bir problem yok.Bence makinayı aldığın yere götür
Ama büyük ihtimal anakartın cpu'yu desteklemediği içn böyle yapıyor.Eğer yeni anakart alabileceksen bize bir limit söyle yardımcı olmaya çalışalım

Türk demek Türkçe demektir.Ne mutlu Türküm diyene!
Turgay Atacan'ın biriminden saygılarla
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000