AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Genel Konular
 Donanım & Elektronik Ürünler
 Over Clock
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu  

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 06/06/2004 :  21:30:00  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İşlemcimi over clock yapmak istiyorum ama bu konuda yeterli bilgiye sahip değilim. Konu hakkında fikri olanlardan yada bu iş için uygun net adresi bilenlerin yardımları için şimdiden teşekkürler.

stone2003
Seçkin Üye

Turkey
İleti 142

İletim - 07/06/2004 :  00:32:29  Bilgileri Göster  stone2003 için bir ICQ İletisi Gönder  stone2003 için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
over clock yapmak bıçak sırtında yürümek gibidir.Yanlış yapacağın bir işlem bilgisayarında geri dönüşü olmayan zararlara (işlemcin,ramin,ekran kartın yanabilir.aşırı ısınmadan dolayı)yol açabilir.o yüzden buna kalkışmadan önce:1)bilgi alt yapını geliştir(hem donanım hemde yazılım konusunda)2)bilgisayarındaki soğutmayı çok iyi hale getır(kasa,ram,işlemci,ekran kartı)3)aceleci davranma adım adım kontrol ederek overclock işlemlerini yap.istersen e-mail adresine bazı overclock uygulama notlarını yollayabılırım.sevgıler..

"NE MUTLU TÜRKÜM DİYENE"
ATATÜRK
"basit yaşa ki başkaları da yaşasın"
gandi
mtas@oyunsitesi.gen.tr
Sayfanın En Üstüne Git

Rappier
Seçkin Üye

İleti 1848

İletim - 07/06/2004 :  10:59:09  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Dediklerin hakkında yeteri kadar bilgi sahibiyim. (hem hardware hemde software konusunda) benim sorunum olayın nasıl yapıldığı konusunda... bios setup'dan çarpanlarla oynandığı hakkında bir iki yazı okudum ama bunu yaparken nasıl bir sıra izlemem gerektiği hakkında bilgi veren bir yazıya ulaşamadım. Tamam çarpanları arttırıp işlemciyi hızlandırabileceğizde bu seferde sistemi stabil hale getirebilmek için işlemciye giden voltajı ayarlamamız gerekiyormuş. Peki ama bunu nasıl yapacağız...
Sayfanın En Üstüne Git

cruel_kemal
Üyeliği Kilitli

Turkey
İleti 0

İletim - 08/06/2004 :  19:47:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
www.hardwarelife.combu site donanım,overclock gibi şeyler üzerine incelemeler filan yapıyor bak burda yardım bulursun
Sayfanın En Üstüne Git
  Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000