Videoyu aşırı yoğunluktan izleyemedim. W3'teki gibi bir witch doctor'sa zaten support/dealer gibi bir class. RPG'lerin olmazsa olmazı sorcumsu spell caster da olur. Ben assassin ranger değil de ikisinin de iyi yönlerini taşıyan; melee/ranged ve imbalaştırılmamış bir class'ın yanında Necrovari ya da paladin gibi auralı bi class bekliyorum.
Edit: Az biraz incelediğime göre witch-doctor zaten necro-vari bir caster. Spellcaster-auracı- antispell caster özellikli 3 class tahmin ediyorum
witch necro tarzı olur doğru.Sorc olacağı da garanti zaten.Diğer iki klasın ranger veya rogue tarzı olması büyük ihtimal ama paladin de olabilir tabii.Ben açıkçası pek sevmedim class azlığını herhalde exp packlerle giderecekler bu açığı
Evet sonunda güzel haber geldi ama sanırım birçok d2 oyuncusunun sistemini yenilemesi gerekecek, yani en azından benim :) çünkü çok kaliteli grafiklere sahip birşey olmuş. Birde wow tarzı olacakmış sanırım yani her ay para ödenecek blizzarda. bu kötü oldu işte :S Tabi oyun ilk çıktığında 100 liradan da aşağı olmaz o da ayrı bir olay.
Bende merakla bekliyorum. Ama seneye yaz tatilinde ÖSS problemi boy göstereceği için ne kadar oynayabilirim bilmiyorum açıkcası. Sizler benim içinde bol bol oynarsınız o zamanlarda... :D
Birde şu ödeme sistemi hakkında gerçek bir bilgiye ulaşan arkadaşların bizimle paylaşmasını rica ederim.