AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FRP - RPG
 Diablo
 istediginiz kadar imbue layin size kalmis girin :)
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 2

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 19/06/2008 :  14:13:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
belki cogunu bilior ama ben bugun yeni kesfettim ve sizlerlede paylasiim istedim..

arkadaslar ildiginiz gibi d2 deki act 1 deki 5. görevde yani horadric molus muydu neydi ( charsi nin cekicini caldigimiz görev ) iste o görevin sonunda imbue hediye ediyordu bize charsi yani i iteminizi unique yapabiliordunuz..

simdi charsi nin istedigi türde bi itemi buluyoruz ( no magic no unique vs vs ) imbue ettiriyoruz ve bakiyruz beyendiysek duruo AMA beyenediysek "save and exit" DEMEDEN pc nin fişini çekiyoruz :) bu şekilde pc ye elektrik gidemediinden dolayi oyunu otomatik kaydedemiyor.. ( unutmayin elektriini kesin pc nin dügmeden kaparsaniz save edeilir ) bu şekilde 2 kere denedim ve itemi beenmedim fakat oluyor isterseniz deneyin :))

umarim anlatabilmişimdir hepinize kolay gelsin :)

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 20/06/2008 :  00:37:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
""save and exit" DEMEDEN pc nin fişini çekiyoruz :)"

Yok artık XD Ctrl+alt+delete --> işlemler--> görevi sonlandır ?
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 20/06/2008 :  09:55:06  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
tabikide o daha mantıklı :) fakat benim pc nin bir özelligi vardırki görv yöneticisini açmamaktadır :) windows yüklemesinde her seferinde bir hata meydana gelio :) ondan dolayi direk fişden girdim konuya :)
Sayfanın En Üstüne Git

Cskn
Üye

Turkey
İleti 138

İletim - 20/06/2008 :  14:26:58  Bilgileri Göster  Cskn'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Unique esya yapmiyor rare esya veriyor benim bildiğim

Necromancer
Sayfanın En Üstüne Git

darkmessage
Üye

İleti 55

İletim - 21/06/2008 :  10:33:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
ama adı sarıyla yazıodu yanlıs hatırlamıosam :S
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 21/06/2008 :  13:42:14  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Unique olanlar koyu sarı.
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 2 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000