|
Yazar |
Konu  |
Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412 |
İletim - 04/03/2004 : 16:19:18
|
????????? ne oldu yaw ? |
 |
|
HASSOOO
Üyeliği Kilitli
Turkey
İleti 0 |
İletim - 04/03/2004 : 16:35:01
|
Krondor, hocam ya da hocalarım insanlar sizi SuperMan gibi görüyor artık :))) |
 |
|
|KRONDOR|
Editör

Turkey
İleti 8269 |
İletim - 04/03/2004 : 17:26:17
|
Bizim canımızı sıkan da o. Biz Batman ve Robin'iz, Superman değil  |
Alper & Soner ERGÜL Editör asergul@oyunsitesi.com |
 |
|
thakki1
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1577 |
İletim - 05/03/2004 : 00:40:52
|
olan şu, herkes site daha iyi nasıl olur diye uğraşıyor, hileler iyi, yazılar iyi, forunda düzey yükselmiş, aniden birileri çıkıyor... kaşının üstünde gözün var diyor, demesi birşey değilde burası sanal ortan, normalde yanıma 3 metreden daha fazla yaklaşması kendi sağlığı için sakıncalı olan birtakım insanlarla polemiğe girmek zorunda kalıyorun, susuyorum, susuyorum, susuyorum..., susmayı bıraktığım nadir zanmanlardada millet alınıyor, yaw hadi hatalar hep bizdemi diye düşünüyorum, Allah razası için bir zamanlar tartışmaya bile konu olan imzama bakında mesaj yazarken ona göre davranın, Anlayana sivrisinek saz, anlamayana davul zurna hakgetire... |
KIBRIS TÜRKTÜR TÜRK KALACAK, DENKTAŞIN YANINDAYIZ, MÜNGKE TENGRİYİN KÜÇÜDÜR! KIBRIS TÜRKÜNDÜR
ÇİNDE KIRKBİR ÇERİYLE İHTİLAL YAPAN KİMDİ PEKİ O USLANMAZ KAN HANGİ BEDENDE ŞİMDİ ŞÜKÜR Kİ BİZDE TANRIM...
GÖKTE TANRI YERDE BİZ.. YERLE GÖK ARASINDA DİZ KIRIP YURT SALAN BİZ... TAŞ KIRILIR TUNÇ ERİR! FAKAT TÜRKLÜK EBEDİDİR... |
 |
|
silent59
Seçkin Üye

Turkey
İleti 110 |
İletim - 05/03/2004 : 00:55:24
|
alıntı: thakki1 tarafından yazılan:
susuyorum, susuyorum, susuyorum..., susmayı bıraktığım nadir zanmanlardada millet alınıyor,
susma sustukça sıra sana gelecek :))) imzana gelince hoşuma giden cok anlamlı bir söz bazı zamanlarda insana cok güzel şeyler anlatabiliyor.. |
Arkadaş edinmenin tek yolu, arkadaş olmaktır.
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|