Bugün eklediğimiz Silent Storm hilesi ile hile arşivimiz 3000'e ulaştı. Bu mesajla birlikte mesaj sayımız da 2000 oluyor (tek rakibimiz hileler bölümü ). Tüm OyunSitesi camiasına hayırlı olsun
Hayırlı olsun.Nice 3000 hilelere(hileyi sevmem ama olsun) ve 2000 mesajlara...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
Bu sözüm yanlış anlaşılmasın. Hileler bölümünü rakip olarak görebilirsin ama biz seni rakip olarak görmüyoruz . Hile sayısını asla geçemeyeceksin Krondor abi.
3000. benim ama benim olduğu için tebrik edilmesini açıkçası istemiyorum kucukseytan. Benim gönderdiğim 3000. hile değil, o sayıya ulaşırken alınan yol daha önemli. Önemli olan o hileyi kimin gönderdiği değil o sayıya ulaşılmış olunmasıdır. Ben ve diğer yazarlar ne yapıyorsak site için yapıyoruz. Bu yüzden kim yapmış olursa olsun bu zaten o kişini görevidir. Başarının tek kişilik görülmesine sonuna kadar karşıyım. 3000. hile tüm sitenin başarısıdır.
Küçükşeytan'ın dediği şuna benziyor. Milenyum'a girdiğimizde herkez 2000 yılını kutladı ama esas kutlanması gereken diğer yıllardı. Onlar olmasa 2000 yılı da olmazdı. (Biraz saçma mı oldu ne?.)
Leg0l4s'a da katılıyorum, teşekkür edilmesi gereken kişiler o veya ben değilim (üstüne alınma Leg0l4s ).
Gerçek teşekkürü hak edenler bu bölümde gerçek emeği geçenlerdir:
Alper & Soner ERGÜL (|KRONDOR|),
Bilge Kaan KAZAZ (bkkazaz) ve
Hakkı Tefennioğlu (thakki1)'dur.
(Bizim) Gerçek amacımız, hileler bölümünde dünyada bulunan karınca sayısını geçmektir.