Düşündümde Böyle büyükbi oyun sitesinde nedenchat bölümü olmasın eminim sizde düşünmüşsünüzdür.Bu konuyla ilgili bazı fikirlerim var.Bu yüzden Site yöneticileri ile bu fikirlerimi paylaşmak istiyorum isterlerse forumda isterlerse e-mail ile mail adresim; seadenizsea@hotmail.com Bana msn messenger'danda ulaşa bilirsiniz ; seadenizsea@hotmail.com ilginiz için teşekkürler...
Daha önce chat odamız vardı ama pek ilgi görmedi. Şu an açılsa da değişen birşey olacağını sanmıyorum. Ayrıca chat odası kontrolü, forum kontrolünden daha zor. Bu yüzden, şahsen açılmasına olumlu bakmıyorum. Ama yine de fikirlerini mail ile bize iletebilirsin.
Chat bence de kötü olmaz.Çünkü sadece konular hakkında görüşlerimizi iletibiliyoruz.Hatta forumda bir konu içinde ortamı sohbet yerine çevirdiğim için uyarı almıştım.Ama bence ondan daha önemli işler var.Mesela donanım ve dosyalar bölümü gibi...
Yağmuru sevdiğini söylüyorsun ama yağmur yağınca şemsiyeni açıyorsun, Güneşi sevdiğini söylüyorsun ama güneş açınca gölgeye kaçıyorsun, Rüzgarı sevdiğini söylüyorsun rüzgar çıkınca pencereni örtüyorsun. İşte bundan korkuyorum çünkü beni de sevdiğini söylüyorsun...
Bir gün cehennemde karşılaşabiliriz,sen kalp hırsızı olduğun için ben ise tanrı yerine sana taptığım için...
chat güzel olur fakat arkadaşlar ben siteye her bağlandığımda en fazla 2 bilemedin 4 aktif üye görüyorum. bu şekilde chat bir işe yaramaz ama fikir güzel
BIRAK BENİM HAYATIM BANA KALSIN, BENİ BENİMLE BAŞBAŞA BIRAK SEN YOLUNA DEVAM ET. SEN BENİ DÜŞÜNMEYİ DÜN BIRAKTIN ZATEN....
Siteyi forumdan ibaret görürsen öyle olur tabi. Ayrıca senin gördüklerin foruma üye olanlar. Bir de üye olmadıkları halde uzaktan izleyenler var. Onlarla birlikle bu sayı 15-20 oluyor, ki 30 bile oldu.