AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Spor
 Basketbol
 NBA PLAYOFFS
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666

İletim - 22/04/2008 :  12:44:33  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Lakers'te Gasol ne oynadı ağzımın suyu akarak izledim.Son periyota 12 sayıyla giren kobe 36 sayı atmış galiba.Bilmiyorum Danver'in savunması biraz zayıftı ama Lakers her maçını ilk periyottaki gibi oynarsa tutulması biraz zor olur.

Özgürlük! Eşitlik! Adalet!
Sayfanın En Üstüne Git

sdal188
Üye

Turkey
İleti 292

İletim - 22/04/2008 :  15:17:57  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
FearOfThEDarK tarafından yazılan:

bunu kasten yapmadım zaten 1.sini 1 gün önce yazılmıştı sonra diğerini
yazdım ama yanlış yazdım düzeltmek isterken bunu yanlışlıkla yaptım pardon

arada 1 gün yok sadece 2 dakika var neyse neyse kasıtlı değilmiş o zaman sorun yok.

KARTAL GOL GOL GOL!

Sayfanın En Üstüne Git

kagan97
Üye

Turkey
İleti 69

İletim - 25/04/2008 :  23:52:42  Bilgileri Göster  kagan97'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence Lakers Olur.Bynum,Kobe,Fisher,Gasol ve Odom. Bu Süper 5'li Şampiyonluk Yaşar.
Sayfanın En Üstüne Git

Tony_P@rker
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1905

İletim - 26/04/2008 :  13:21:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Batı Konferansı'nda San Antonio Spurs, deplasmanda Phoenix Suns'ı 115-99 yenerek seride 3-0 öne geçti ve yarı final yolunda önemli bir avantaj elde etti.

Spurs'da 41 sayıyla kariyerinin en yüksek rakamına ulaşan Tony Parker, 12 asist ve 5 ribauntla maçı tamamlayarak galibiyetin mimarı oldu. 23 sayı, 10 ribauntla Tim Duncan ve 20 sayı, 5 ribauntla oynayan Emanuel Ginobili, galibiyete önemli katkı sağladılar.

Suns'da ise 28 sayı, 11 asistle maçı tamamlayan Amare Stoudemire'nin performansı takımına galibiyeti getirmeye yetmezken, 20 sayı, 4 ribauntla oynayan Leandro Barbosa, yenilgiye engel olamadı.

Ligde, dün sabaha karşı oynanan diğer maçlarda ise Philadelpia 76'ers, sahasında Detroit Pistons'ı 95-75 seride 2-1 öne geçerken, Dallas Mavericks, sahasında New Orleans Hornets'ı 97-87 yendi ve seride durumu 2-1'e taşıdı.

Play-off mücadelesine bu sabaha karşı oynanacak Toronto Raptors-Orlando Magic, Denver Nuggets-Boston Celtics ve Utah Jazz-Houston Rockets maçlarıyla devam edilecek.

Kaynak:HurriyetHaber
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 26/04/2008 :  16:24:28  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
NBA ile tanıştığımdan beri Philedelphia taraftarıyım. Bu sene beni baya şaşırttılar. Play-off'a kalmaları bir yana seriyi 2-1'e helede detroite karşı getirmeleri büyük başarı. Ben pek umutlu değilim genede bu turu geçeceğinden.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000