|
Yazar |
Konu  |
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 30/05/2008 : 19:26:40
|
Benim kadrolarım; NBA PG- Rafer Alston(Houston Rockets) SG- Kobe Bryant (Los Angeles Lakers) SF- Lebron James(Cleveland Cavaliers) PF- Kevin Garnett(Boston Celtics) C- Yao Ming (Houston Rockets) Yedeler Chaunsey Billups,Hidayet Türkoğlu,Luis Scola,Pau Gasol,Tracy McGrady,Kevin Durant,Dirk Nowitzki TBL PG-Willie Solomon (Fenerbahçe Ülker) SG-Khaled El-Amin (Türk Telekom) SF-Preston Shumpert (Beşiktaş) PF-Kaya Peker (Beşiktaş) C-Adeleke(Bandemir Banvitspor) Yedekler Apodoca,Haluk Yıldırım,İnanç Koç,Charles Gaines,Semih Erden,Sandro Nicevic,Oğuz Savaş Coachlar: NBA:Gregg Popovic TBL: Ercüment Sunter |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
|
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 30/05/2008 : 23:11:48
|
Benim kadrolarım; NBA Chaunsey Billups Kobe Bryant Lebron James Dirk Nowitzki Yao Ming
TBL Willie Solomon Cenk Akyol Preston Shumpert Kaya Peker Erwin Dudley |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
ShiLMyrO
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1666 |
İletim - 31/05/2008 : 00:09:19
|
Tbl
PG:Willie Solomon SG:Khaled El-Amin SF:Hosley PF:Shumpert C:Ömer Aşık
Nba:
PG:Chris Paul SG:Kobe Bryant SF:LeBron James PF:Kevin Garnett C:Dwight Howard |
Özgürlük! Eşitlik! Adalet! |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 31/05/2008 : 00:22:05
|
TBL takip etmiyorum. Ama NBA :
C : Mehmet Okur PF : Kevin Garnett SF : Lebron James SG : Alen Iverson PG : Marbury |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 31/05/2008 : 12:33:50
|
C : Amare Stoudemire PF : Kevin Garnett SF : Paul Pierce SG : Steve Nash PG : Ray Allen |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 31/05/2008 : 16:47:24
|
Benimde beklediğim gibi Garnett,Kobe,LeBron ve Shumpert hemen hemen her kadroda var. |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|