|
Yazar |
Konu  |
sdal188
Üye

Turkey
İleti 292 |
İletim - 21/04/2008 : 18:53:04
|
İleti sayısı olmasın sakın |
KARTAL GOL GOL GOL!
|
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 21/04/2008 : 19:47:35
|
bunu kasten yapmadım zaten 1.sini 1 gün önce yazılmıştı sonra diğerini yazdım ama yanlış yazdım düzeltmek isterken bunu yanlışlıkla yaptım pardon |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 21/04/2008 : 21:15:44
|
Lakers maçını bir taraftar olarak kaçırmadım tabi ki. :)
Dün gece Gasol inanılmazdı gerçekten bunun en büyük sebebinin herkes daha önce play-off galibiyeti almamış olmasına ve bundan dolayı hırs yapmış olmasına bağladı ki bana göre de öyleyi gerçekten ortalığı dağıtan bir performans sergiledi Gasol.Kobe'ye gelince ilk 2 çeyrekte toplam 4 sayısı vardı gerçekten berbat oynuyordu istatistikleri içler acısıydı ama serbest atışlardan bulduğu sayılarla daha sonra da açılmasının etkisiyle 3. çeyrekte 10 4. çeyrekte 18 sayı yaparak 32 sayıyla maçı tamamladı. Sonuç olarak seride 1-0 öndeyiz gönül ister ki 4-0'la rahat bir seri geçirelim.
Maçtan Ufak Bir Not:Anthony Carter Kobe'yi faul yaparak durdurmaya çalıştı ama biraz sert bir faul sonucu Kobe seyircilere doğru uçuşa geçti Carter onu tutayım derken Kobe'nin eli Carter'ın suratına geldi ve Carter Kobe'yi tekrar seyircilere doğru itekledi. Kobe buna cidden çok sinirlendi kısa süreli bir elektriklenme oldu. Bana göre Anthony Carter'ın yaptığı gereksiz bir hareketti. Maçın sonlarına doğru Kobe sık sık faul yaptırdı ve sayıları buldu buna sinirlenen Kenyon Martin bir kaç laf ettikten sonra Kobe'yle aralarında kısa bir trash talk geçti. Güzel bir maçtı aynı zamanda bir o kadar da elektrikliydi de. |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
FearOfThEDarK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 970 |
İletim - 21/04/2008 : 22:29:28
|
evet mephpis te 0-12 gibi bir play-off kariyeri vardı ama bu onu kamçıladı |
OyunSitesi- Yazar
Taze Kan (: |
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 22/04/2008 : 08:43:17
|
Favorim Boston. Eski günlerine geri döndü... Özellikle Garnett ve Pierce. Ama gönlümün takımı Clevland ve Lebron James, fakat çok zor. |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|