Eyvallah.Bu arada savaşarak köyleri ele geçirebiliyomuyuz.Eğer geçirebiliyorsak altınlarıda alabiliyomuyuz?
Köyleri ele geçirebilirsin ; ama asla merkez köyü ele geçiremezsin , alacağın köy merkez köy olmamalı , ele geçirmek için de örneğin romalıysan senatör , cermensen reis basıp askerlerinle beraber o köye saldırı yapmalısın , bir kaç sefer yapman lazım tek seferde ele geçirmek imkansız . Altınlarını malesef alamıyorsun .
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Cevapların için teşekkür ederim.Oyunda yeni olduğumdan bir kaç sorum daha olabilir xD.İşte yeni bir tanesi askeri üs kurdum fakat hazırda askerim olmadığı yazıyor.Askeri üs'e tıkladığımda ise asker basmayla ilgili bir seçenek çıkmadı.Nasıl yapabilirim?
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Cevapların için teşekkür ederim.Oyunda yeni olduğumdan bir kaç sorum daha olabilir xD.İşte yeni bir tanesi askeri üs kurdum fakat hazırda askerim olmadığı yazıyor.Askeri üs'e tıkladığımda ise asker basmayla ilgili bir seçenek çıkmadı.Nasıl yapabilirim?
Kışla basman gerekiyor.Yanda oyun yönergesinde nasıl yapabileceğin ve önkoşulları yazıyor.
Bu oyundaki yapıların belli bir süreden sonra gelişimi bitmiyor mu ya?Yoksa geliştirdikçe geliştirebiliyomuyuz yönergeye baktım bununla ilgili bir cevap bulamadım.
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)