|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 20/04/2008 : 15:46:43
|
alıntı: FearOfThEDarK tarafından yazılan:
tecrübeli birine soruyorum; sadece bir tanemi kahramanım olabiliyor ,yoksa sayısın dilediğimce arttırabiliyormuyum?
Kahramanin köy sayisi ile alakasi yoktur ; yani 2 köyünüz var diye 2 kahraman yapamazsiniz , bir hesaba yalnizca bir kahraman yapilabilir bunu unutmayin ; ama o kahramaninizi tüm köylerinizde kendi askeriniz gibi kullanip , yönlendirebilirsiniz . Örnegin vaha almak icin , bir diger köyünüze kahramaninizi destek yollarsaniz , yolladiginiz köyün kahramani olmus olur , bu sizin elinizde.
Iyi oyunlar .
@karanga , tesekkürler. |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Lenin
Seçkin Üye

Turkey
İleti 423 |
İletim - 01/07/2008 : 20:14:31
|
Bende başladım Travian'a... Dışarıdan güzel gözüküyor. Ayrıca oynamak için günde 10 dakika ayırmak yeterli. Server;14 İsim;Segar Köy;Segarın Diyarı Bakalım sonuç ne olacak:D |
Burjuva Lenin'i ... |
 |
|
ertu455
Üye

Turkey
İleti 53 |
İletim - 03/07/2008 : 12:15:24
|
bilgiler için çok saol bir çok şeyi burdan öğrendim şuan.Tşklr |
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 06/11/2008 : 18:20:23
|
Bende oyuna bugün başladım.Oyunda işbirliği gibi seçenekler var mı acaba oyunda dostluk kurup birlikte saldırmak ve benzeri şeyler var mı?Bu arada altın sayısı nasıl yükseliyor ve altın sayımızı nerden görüyoruz?Altın sayısı ne işe yarıyor?
|
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 06/11/2008 : 20:52:15
|
Altın sayısını kendine ait linkle oyuncu başlatarak( bunların da belli bir süre oynaması gerekiyor.) veya para yatırarak artırıyorsun. Altınlarla belirli ek özellikler alırsın. Bunlardan bazıları +%10 savunma, +%10 saldırı, +%25 odun üretimi, +%25 tuğla üretimi, +%25 demir üretimi, +%25 tahıl üretimi, inşaat halindeki binaların inşaatını direk tamamlama.(Aklımda kalmayanlar da vardır mutlaka)
İşbirliğini oyunda bir sistem olarak değil oyun içi mesajlaşmayla kendin sağlayacaksın. Toplu saldırı diye bir seçenek de yok; ama herkes manual olarak aynı anda varacak şekilde ayarlayabilir ordularını. Bu da ogame'deki gibi hepsi aynı anda olarak hesaplanmıyor. Ordular sırayla girdiğinden her biri ayrı bir savaşmış gibi oluyor.
Ek olarak: Bir birlik kurmak için elçiliğinin en az 3, birliğe üye olmak içinse elçiliğinin 1. seviyede olması grekiyor. Gelen teklifleri de orada görüyorsun. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|