AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Online Oyunlar
 Ogame & Travian
 Travian´a Yeni Başlayanlar İçin!
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 5

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 11/11/2008 :  16:29:17  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bütün binaların son seviyesi 20. Üretim binalarını (tarla vs) merkez köyde 20'ye, diğer köylerde 10'a kadar geliştirebilirsin.

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 13/11/2008 :  18:05:51  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Terk edilmiş bölgeleri ele geçirerek oralardan bir kazanç sağlayabiliyormuyuzEğer sağlayabiliyorsak ne gibi kazançlar örnek.Sınav sorusu gibi oldu bee

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 14/11/2008 :  01:56:14  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Vahalardan bahsediyorsan saglayabiliyorsun ; ama bir vahayi ele gecirmek icin Kahraman Kislasini en az seviye 10 yapman lazim , tabi sonra saglam bir orduyla o bölgedeki yabani hayvanlari kesmen lazim ardindan kahramanini bölgeye yollayip ele gecirebilirsin orayi , zaten yazar üstünde mesela hem tugla hem tahil resimi iceren bir vahadan +%25 tahil ve +%25 tugla üretimi elde edersin ki bu oyun icin cok cok faydali , ileride cok isine yarayacak bu vahalar .

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135

İletim - 14/11/2008 :  23:35:22  Bilgileri Göster  sagopa-gok için bir AOL İletisi Gönder  sagopa-gok için bir ICQ İletisi Gönder  sagopa-gok'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  sagopa-gok için bir Yahoo! Messenger İletisi Gönder  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşta oyuna yeni başladı asker sayısının altında 1 sıçan yazıyo bide resmi var nasıl olmuş o iş bilen var mı?

Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :)
Sayfanın En Üstüne Git

Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591

İletim - 15/11/2008 :  14:27:45  Bilgileri Göster  Palad1n'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Eğitmenden görev yapımı sonucu geliyor

Deniz, kum, güneş <3

"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 5 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000