|
Yazar |
Konu  |
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 11/11/2008 : 16:29:17
|
Bütün binaların son seviyesi 20. Üretim binalarını (tarla vs) merkez köyde 20'ye, diğer köylerde 10'a kadar geliştirebilirsin. |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 13/11/2008 : 18:05:51
|
Terk edilmiş bölgeleri ele geçirerek oralardan bir kazanç sağlayabiliyormuyuz Eğer sağlayabiliyorsak ne gibi kazançlar örnek .Sınav sorusu gibi oldu bee  |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 14/11/2008 : 01:56:14
|
Vahalardan bahsediyorsan saglayabiliyorsun ; ama bir vahayi ele gecirmek icin Kahraman Kislasini en az seviye 10 yapman lazim , tabi sonra saglam bir orduyla o bölgedeki yabani hayvanlari kesmen lazim ardindan kahramanini bölgeye yollayip ele gecirebilirsin orayi , zaten yazar üstünde mesela hem tugla hem tahil resimi iceren bir vahadan +%25 tahil ve +%25 tugla üretimi elde edersin ki bu oyun icin cok cok faydali , ileride cok isine yarayacak bu vahalar . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
sagopa-gok
Üye

Turkey
İleti 135 |
İletim - 14/11/2008 : 23:35:22
|
Arkadaşta oyuna yeni başladı asker sayısının altında 1 sıçan yazıyo bide resmi var nasıl olmuş o iş bilen var mı? |
Rakip belli oldu Liverpool.Allah yardımcımız olsun :) |
 |
|
Palad1n
Seçkin Üye

Turkey
İleti 2591 |
İletim - 15/11/2008 : 14:27:45
|
Eğitmenden görev yapımı sonucu geliyor |
Deniz, kum, güneş <3
"Hey, ağzına attığın bir aspirin mi yoksa alışılmamış türden bir fil mi?" -YGS 2011 |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|