|
Yazar |
Konu  |
homeyteko
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 17/03/2012 : 10:32:56
|
kardeşim bana dm/race/stunt freeroam kurarmısın Arkadaşlar Pawno Bilmiyorsanız Bana YaptırabiLirsiniz. #Mod İsmi:xtreme turkey #Moddaki Komutlar:/stunt[stunt mekanına göndersin] #takımlar(isterseniz):clanlar [N2L,TF,TE,GU OLSUN] #silahlar(isterseniz):HEPSİ OLSUN #Modun Ne Zaman Biteceği:BİTMESİN #Oyunda Skin Seçme Yeri:KAFANA GÖRE YAP
Yardım: Mesela Komutlar:Örnekler /geber Yazınca Gebermek /araba Yazınca araba indirme /silah Yazınca Silah Alma /teleport [Ama Siz Buraya Teleport Yazarsanız Yaparım ] KISACA [Z]Group xtreme freeroam daki kodların benzerleri. işin bitince dosyaları onti.onti@hotmail.com adresine gönderirsin ÇOK SAOL |
"BEN SEN DEĞİLİMKİ SEN BEN OLASIN" !homeyteko! |
 |
|
homeyteko
Üye

Turkey
İleti 2 |
İletim - 17/03/2012 : 10:37:18
|
Arkadaşlar Pawno Bilmiyorsanız Bana YaptırabiLirsiniz. #Mod İsmi:X GROUP FREEROAM #Moddaki Komutlar: #takımlar(isterseniz):[N2L,TF,TE,GU] #silahlar(isterseniz):HEPSİ #Modun Ne Zaman Biteceği:BTMESİN DOSYALARI BANA AT #Oyunda Skin Seçme Yeri:KAFANA GÖRE YAP Bunları Doldurursanız Mesaj Yazarsanız Size Yaparım: Yardım: Mesela Komutlar:Örnekler /geber Yazınca Gebermek /araba Yazınca araba indirme /silah Yazınca Silah Alma /teleport KAFANA GÖRE YAP |
"BEN SEN DEĞİLİMKİ SEN BEN OLASIN" !homeyteko! |
 |
|
rack456
Yeni Üye

Turkey
İleti 1 |
İletim - 23/05/2012 : 13:53:13
|
Simdi benim istediğim modda m1-m32 gibi /m1 yazarak araba indirecem (modifiyeli) admin komutları olcak mesela ; /adminkomut gibi server türkçe ve english diye 2 ye ayrılcak , teleport özellikleri olck örneğin ;/silahcı1 yazınca silahcıya gidicek airport teleport kodları sonra çete üyeliği tüm skinler /light komutu (/light araba altına neon) sonra /modifiye yazınca modifiye secenekleri gelcek ve modifiye edebilecekler sonra ev alma olucak /arackilit /arackaput /aracbagaj /tamir /nos /cevir komutları olucak hile açanları hapise atıcak /şikayetforumu diye bölüm olucak userler oraya şikayet edilen kişiyi ve nedenini yazıcak bu kadar yeterli :=
|
Hayat ßuysa KraL ßiziz... ! |
 |
|
sefa85
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 27/07/2012 : 09:28:37
|
Kullanıcı Soyma: Bu tür sunucuların olmazsa olmaz komutlarından birisi, soymak istediğiniz kullanıcıya yaklaşarak /soy id komutu ile para çalabilirsiniz.
Soygun Yapma: /bankasoy, /studyosoy, /diskosoy, /pizzasoy komutlarıyla bankayı, stüdyoyu, diskoyu ve pizzacıyı soyabilirsiniz.
Tecavüz Sistemi: Tecavüze uğrayan kişi hastalık kapar ve 10hpsi kalana kadar canı düşer. (/te id)
Meslekler: Avukatlık yada doktorluk mesleklerinden birini seçip kullanıcıları serbest bırakabilir(/serbest) veya tedavi edebilirsiniz. (/tedavi)
Bandana: Yapılan güncellemeyle birlikte artık bincodan bandana alabilirsiniz. (/kiyafet)
Maske: Maske taktığınızda kullanıcılar üstünüzde nickinizi göremez, böylece kullanıcı soyarken vb. işiniz kolaylaşır. (/maske)
Araç Satma: Çaldığınız bir aracı hurdacıya götürüp /sat komutuyla satabilirsiniz.
Rüşvet Verme: Hapisteyseniz yakındaki bir polise rüşvet vererek çıkabilirsiniz.
Hapisten Kaçma: Hapisteyseniz /kac komutu ile hapisten kaçmayı deneyebilirsiniz.
C4 Sistemi: /c4al komutu ile aldığınız c4 bombayı bir araca /c4kur komutuyla kurabilirsiniz. Bir oyuncu o araca binince araç patlar.
Uyuşturucu Sistemi: /ual komutu ile aldığınız uyuşturucuyu /ukullan komutuyla kullanabilirsiniz. Belirli bir miktar (5) hp verir.
Banka Sistemi: Bankaya gidip paranızı /yatir komutuyla yatırabilir, böylece güven altına alabilirsiniz. Sonra yatırdığınız parayı tekrar çekmek için /cek komutunu kullanabilirsiniz.
Adam Kaçırmak: Marketten alacağınız ip ile aracınıza binen bir kullanıcıyı bağlayıp çözebilirsiniz.
Silah Atma-Alma Sistemi: /silahbirak komutuyla silahınızı yere atabilir, /silahal ile alabilirsiniz.
Suçlu Tutuklama: Bu tür serverların olmazsa olmaz başka bir komutu. Tutuklamak istediğiniz oyuncuyu(suçlu olduğu halde) /bayilt id ile bayıltıp /tutukla id ile tutuklayabilirsiniz.
Ödül Koymak: Suçlu bir oyuncunun başına polisler ödül koyabilir.
Tuzak Sistemi: Yollara tekerlek patlatan düzenek ve bloklar koyabilirsiniz.
Ceza Kesme: Polisler aranması düşük olan oyunculara ceza kesebilir, oyuncudan rastgele miktarda para gider. (En fazla 1500$)
Çekiliş Sistemi: Belli bir süreyle sistem otomatik olarak çekiliş yapar ve çıkan idye rastgele miktarda para ver |
***sefa85*** |
 |
|
crazy35
Yeni Üye
Turkey
İleti 1 |
İletim - 15/12/2012 : 19:10:20
|
#Mod İsmi: herhangi bir set #Moddaki Komutlar: /report bu hile kullananları adminlere belirlemek icin /reports buda adminler report lara bakar /m1-/m20 modifiyeli araçlar altta /komutlar /cmds /banka - olsun [RA]Group /myskin skinler id obje ekleme hepsi olsun ve dahası /ANİMASYONLAR /yapimcilar /yardim #takımlar(isterseniz): #silahlar(isterseniz):tüm silahlar olsun rpg minigun ve diyer rpg haricinde #Modun Ne Zaman Biteceği: 16.12.2012 #Oyunda Skin Seçme Yeri:(TelePort Söylerseniz İyi Olur.!) ısınlanma alanları /4d /army /grove /drift1 /drift2 /drift3 /grove ve dahası sana güveniom |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|