Benim Dosyalarım Hazır Tam Olarak Pawno yu bilmiyorum aslında hiç böle yaparmısın v1 v2 felan olsun mesala dag digince gitsin felan Bi yardım :) sertac___1999@hotmail.com ekle Konuşalım..
Mod İsmi:[Bs]Turk Server #Moddaki Komutlar:/v1-v18 /komutlar /yardım /skin /yazirengi vs vs. #Map ismi:Türkiye #takımlar(isterseniz):Takımlar yerine meslekler olsun polis çete kapkapci serseri fbi koruma taksici otobüscü kamyoncu vb. #silahlar(isterseniz):ağır silah hariç alayı olsun #Modun Ne Zaman Biteceği:25:09:2011 #Oyunda Skin Seçme Yeri: Sana uygun olanı seç Yardım: Mesela Komutlar: /mod1 mod2 mod3 mod4 mod5 vs. /etkgit etkcik /hapis /silahlar /geber Yazınca Gebermek /m1 m2 m3 ... m12 ye kadar olsun /araba Yazınca araba indirme /silah Yazınca Silah Alma /teleport Şimdiden teşekkürler kardeş
Mod İsmi:[Bs]Turk Server #Moddaki Komutlar:/v1-v18 /komutlar /yardım /skin /yazirengi vs vs. #Map ismi:Türkiye #takımlar(isterseniz):Takımlar yerine meslekler olsun polis çete kapkapci serseri fbi koruma taksici otobüscü kamyoncu vb. #silahlar(isterseniz):ağır silah hariç alayı olsun #Modun Ne Zaman Biteceği:25:09:2011 #Oyunda Skin Seçme Yeri: Sana uygun olanı seç Yardım: Mesela Komutlar: /mod1 mod2 mod3 mod4 mod5 vs. /etkgit etkcik /hapis /silahlar /geber Yazınca Gebermek /m1 m2 m3 ... m12 ye kadar olsun /araba Yazınca araba indirme /silah Yazınca Silah Alma /teleport /kayıt yazınca kayıt olsun /giriş yazınca giriş olsun birde /banka olsun kardeş Şimdiden teşekkürler kardeş
Mod İsmi:[Bs]Turk Server #Moddaki Komutlar:/v1-v18 /komutlar /yardım /skin /yazirengi vs vs. #Map ismi:Türkiye #takımlar(isterseniz):Takımlar yerine meslekler olsun polis çete kapkapci serseri fbi koruma taksici otobüscü kamyoncu vb. #silahlar(isterseniz):ağır silah hariç alayı olsun #Modun Ne Zaman Biteceği:25:09:2011 #Oyunda Skin Seçme Yeri: Sana uygun olanı seç Yardım: Mesela Komutlar: /mod1 mod2 mod3 mod4 mod5 vs. /etkgit etkcik /hapis /silahlar /geber Yazınca Gebermek /m1 m2 m3 ... m12 ye kadar olsun /araba Yazınca araba indirme /silah Yazınca Silah Alma /teleport /kayıt yazınca kayıt olsun /giriş yazınca giriş olsun birde /banka olsun kardeş 2ye basınca tamir + noss olsun . Şimdiden teşekkürler karde