AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 FPS - TPS - Aksiyon - Macera - Dövüş Oyunları
 Grand Theft Auto
 GTA Samp Mod İstekleri Samp Mod Siz Yazın Yapayım
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 18

Heaveen
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 08/05/2013 :  19:51:05  Bilgileri Göster  Heaveen'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Kardeşim Bana Los Santos Hırsız Polis Gibi Mod Yaparmısın Komutları Biliyorsundur Bilmiyorum Hangi Komutlar Ben Sadece Hırsız Polis Modu İstiyorum Güzel Olsun Kelepceleme Soygun Yapma Te Etme Olsun Kelepceyi Kırma Olsun Bilmiyorum Sen Koy.

Şehitler Ölmez Vatan Bölünmez !!!
Sayfanın En Üstüne Git

abdullah07
Yeni Üye

Turkey
İleti 1

İletim - 13/08/2013 :  16:04:31  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Arkadaşlar bana /evekle dediğimizde ev eklicek aynı zamanda haritadada ev simgesi çıkıcak
ve ev geliri olucak
menusu dialoglu olucak yani ayrı ayrı komutlu olmucak ör;/satınal /evisat
ev sımgesının ıstune gelınce dıalog acılıcak ve dıalogta;
Evı satınal
Evı sat
vs. olucak yapan arkadaşa teşekkıurler
Sayfanın En Üstüne Git

zoraturk02
Üye

İleti 8

İletim - 14/09/2013 :  21:33:36  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
abi bana full bir tane mdo yaparmısın ya mod arıyorum doğru düzgün mod yok yaparsan sevinirim
Sayfanın En Üstüne Git

custumuze1997
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 25/10/2013 :  20:52:39  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birader Bizim MoDA Ve Codere İhtiyacımız var Sen Yaparsan Sevinirim serverimiz 7/24 hostlu server aSLA kapanmaz her türlü şeyleri biz yaparız mapı adm çekmeyi felan fakat server modu kötü mod yapıcaz fakat uğraştırıcı ve karşık sen yardım edersen sevinirim gerekirse 10 level gm veririm yrd yaparim Mtr klanı bizimkisi bize sadece rpg =Hırsız Polis Yada FreeRoam lazım olursa rpg lütfen güzel olsun

asdasd
Sayfanın En Üstüne Git

custumuze1997
Üye

Turkey
İleti 2

İletim - 25/10/2013 :  20:53:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Birader Bizim MoDA Ve Codere İhtiyacımız var Sen Yaparsan Sevinirim serverimiz 7/24 hostlu server aSLA kapanmaz her türlü şeyleri biz yaparız mapı adm çekmeyi felan fakat server modu kötü mod yapıcaz fakat uğraştırıcı ve karşık sen yardım edersen sevinirim gerekirse 10 level gm veririm yrd yaparim Mtr klanı bizimkisi bize sadece rpg =Hırsız Polis Yada FreeRoam lazım olursa rpg lütfen güzel olsun

asdasd
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 18 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.04 Snitz Forums 2000