AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Yeni Tema
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 11

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 01/02/2008 :  18:56:05  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence siz döndüreceksiniz bu gidişle :). Zamanları yoktur, tatildedirler vs... :).
Sayfanın En Üstüne Git

Geforce
Üye

Turkey
İleti 580

İletim - 02/02/2008 :  12:29:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Ooooo. Yeni tema güzel olmuş...

...Türk Genci, devrimlerin ve cumhuriyetin sahibi ve bekçisidir. Bunların gereğine, doğruluğuna herkesten çok inanmıştır. Yönetim biçimini ve devrimleri benimsemiştir. Bunları güçsüz düşürecek en küçük ya da en büyük bir kıpırtı ve bir davranış duydu mu, "Bu ülkenin polisi vardır, jandarması vardır, ordusu vardır, adalet örgütü vardır" demeyecektir. Elle, taşla, sopa ve silahla; nesi varsa onunla kendi yapıtını koruyacaktır...

Mustafa Kemal ATATÜRK

Orada yakında bir Deniz var!

Sarı saçlım, mavi gözlüm nerde nerde nerde nerdesin?

"Bu memlekette Mustafa Kemal'e gerçekten sahip çıkanlar varsa, onlarda bizleriz."

(:
Sayfanın En Üstüne Git

ThE_F@MeR@
Üye

Turkey
İleti 97

İletim - 02/02/2008 :  16:01:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Bence böyle tartışmaları bırakalım sitenin yeni teması hoş olmuş emeği geçenlerin ellerine emeğine sağlık.

Aslında forumdada değişiklikler olmalı ancak bu mümkün değil diyebilirim çünkü forum üreticisinin sitesi galiba 2000 yılından sonra pek gelişmesi yok.. :((
Sayfanın En Üstüne Git

bombula
Seçkin Üye

Bahamas
İleti 1191

İletim - 03/02/2008 :  00:35:47  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Hımm tema güzel olmuş.Yanlız çizgi işi fena duruyor.Logoda değişmiş fena deel.O kadar zaman beklettin ama baya güzel olmuş Kaan.Senin ve ekibinin ellerine sağlık.
Oyun incelemeleri işide güzel olacak sanırım.Yardımımız dokunamadığı için özür walla Altuğ hocam....
Oyun sitesi ailesine hayırlı olsun...

3 silahşörler ölmez.Vatan bölünmez
Sayfanın En Üstüne Git

Milamber
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1412

İletim - 08/02/2008 :  20:05:07  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hayırlı uğulu olsun :) simgeye üzüldüm bende. anasayfa çok hoş ama yana çizgiler ekliyip sayfayı ortalayacağınıza sağa ve sola reklam ve ya menü koymayı deniyebilirdiniz çizgiler uzun süre bakınca kaymaya başlıyor bende :D
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 11 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000