01.02.2008 - 10.02.2008 tarihleri arasında foruma kayıt olan kullanıcılarımızın, aktivasyon sorunlarını aşabilmeleri için kendilerine gelen e-postadaki "Aşağıdaki linke tıklayarak kaydınızı tamamlayın" ifadesinden sonraki linki "www.oyunsitesi.gen.tr/forum/register.asp?" yerine "www.oyunsitesi.com/forum/register.asp?" şeklinde kullanmaları gerekmektedir
Bunu neden yapıcaz? yok sitede sorunmu var? yoksa siz siteyi .com olarakmı değiştireceksiniz?
01.02.2008'den önce kayıt olduysan sıkma canını pek.. 01-10.02.2008 arası olanlarda da o zaman gönderilen aktivasyon linkinde hata olduğu, linki belirtilen şekilde düzelttiklerinde üye olabilecekleri açıklanmış anladığım kadarıyla.
Abi evde sıkılıyorum oyunsitesine bakıyorum ama genellikle donanımlar yerine bakıyorum oyun oynadığım günlerde site açık kalıyor bilgisayarda 2 oturum olduğu için ben bir yere kalksam abim geliyor oturyor kendi oturumunu açıyor onun için açık kalıyor
Yok abi Bilgisayarda 2 oturum var , ben bilgisayardan kalkınca tuvalete falan gidince abim oturuyor ve diğer oturumu açıyor kalkmıyor.Bunun yüzünden açık kalıyor.
Ben oyun oynarken oyunsitesine girip hilelere bakıyorum ordan oturum açık gösteriyorsa gösteriyor.
Bilgisayarım arzalı olduğu için oyunsitesindeki donatılar bölümüne bakıyorum , ordan bazen yardım alıyorum.