AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Oyunsitesi.com Yönetim
 Önerileriniz & Eleştirileriniz
 Önemli duyuru
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 3

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 10/02/2008 :  14:30:49  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
01.02.2008 - 10.02.2008 tarihleri arasında foruma kayıt olan kullanıcılarımızın, aktivasyon sorunlarını aşabilmeleri için kendilerine gelen e-postadaki "Aşağıdaki linke tıklayarak kaydınızı tamamlayın" ifadesinden sonraki linki "www.oyunsitesi.gen.tr/forum/register.asp?" yerine "www.oyunsitesi.com/forum/register.asp?" şeklinde kullanmaları gerekmektedir

Bunu neden yapıcaz? yok sitede sorunmu var? yoksa siz siteyi .com olarakmı değiştireceksiniz?

Her zaman Güler Yüzlü olun :)

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/02/2008 :  14:35:51  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
01.02.2008'den önce kayıt olduysan sıkma canını pek.. 01-10.02.2008 arası olanlarda da o zaman gönderilen aktivasyon linkinde hata olduğu, linki belirtilen şekilde düzelttiklerinde üye olabilecekleri açıklanmış anladığım kadarıyla.

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597

İletim - 10/02/2008 :  14:41:32  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
faress kendine dikkat et bence. Patronu bile çileden çıkardın yahu xD xD

" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "

MUSTAFA KEMAL ATATÜRK

Başlangıç: 20/05/2006

"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."

Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 10/02/2008 :  15:46:15  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Abi evde sıkılıyorum oyunsitesine bakıyorum ama genellikle donanımlar yerine bakıyorum oyun oynadığım günlerde site açık kalıyor bilgisayarda 2 oturum olduğu için ben bir yere kalksam abim geliyor oturyor kendi oturumunu açıyor onun için açık kalıyor

Sayfanın En Üstüne Git

Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468

İletim - 10/02/2008 :  15:57:33  Bilgileri Göster  Dodo'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Çok kafam karıştı. Ne demek istedin? Konuyla bağlantısı ne bu dediklerinin? Ben mi anlayamıyorum bugün kimseyi?

be the
change
you wish
to see in the
world...

Mahatma Gandhi
Sayfanın En Üstüne Git

quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118

İletim - 10/02/2008 :  16:26:11  Bilgileri Göster  quLeryuzz'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
Yok abi Bilgisayarda 2 oturum var , ben bilgisayardan kalkınca tuvalete falan gidince abim oturuyor ve diğer oturumu açıyor kalkmıyor.Bunun yüzünden açık kalıyor.

Ben oyun oynarken oyunsitesine girip hilelere bakıyorum ordan oturum açık gösteriyorsa gösteriyor.

Bilgisayarım arzalı olduğu için oyunsitesindeki donatılar bölümüne bakıyorum , ordan bazen yardım alıyorum.

Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 3 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000