|
Yazar |
Konu  |
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 08/02/2008 : 22:29:06
|
Menü iyi hoş da.. Şu çizgiler yerine düz koyu gri veya menüye uygunlukta bir mavi seçilseydi daha şahane olurdu. Bir de logoyu biraz eleştiricem. :) Çok basit, biraz geliştirilmeli. Buradaki kastım ordan yıldız fışkıran, burdan gökkuşağı çıkan garip bi'şey değil. Daha iri bir joyistik, büyük O ve S harfleri, küçük ".com" yazısı ile daha şık bir logoya sahip olanabilir. Ayrıca oyun sitesinin ana renkleri yeşil ve mavi olduğundan "oyun" yazısının değil de ".com" yazısının gri olması daha mantıklı diye düşünüyorum. Logoyu beğenmediğini bana farklı yollarla söyleyen arkadaşlar da biraz öz güven depolayıp açılsınlar lütfen. :D Oh be! :D |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 08/02/2008 : 22:49:16
|
şu çizkiler için bende 1-2 laf edeyim. cidden gözü çok yoruyo bu çizgiler düz bir renk olsa çok daha güzel olur. loga konusundada dodo gibi düşünüyorum.biraz daha geliştirimeli,göze çarpmalı logo sitede.
dodo senin aklına uydum açıldım.başıma bişi gelirse senden bilirim    |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 09/02/2008 : 01:16:38
|
Benim gözüm çizgilere alıştı gibi yani olmazsa olmaz demiyorum ancak logo konusunda kabil ve dodo'ya hak veriyorum. Madem bazı sebeplerden dolayı logo yıldız olamıyor, o zaman daha göze batan daha dikkat çeken bir logo belirlesek eğer mümkünse bu saatten sonra? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 09/02/2008 : 02:06:27
|
Buna bende katılıyorum... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
quLeryuzz
Üye

Turkey
İleti 1118 |
|
Konu  |
|
|
|
|