|
Yazar |
Konu  |
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 29/01/2008 : 23:46:50
|
Eğer " Öyle cümleler kuruyorsunuz ki, padişah hazretleri emir veriyor mübarek... " derken bahsettiğin kişi bensem benim öyle bir cümle kurduğumu sanmıyorum ki böyle bir hakkımda yok zaten..Ben sadece soru sordum imkan var mı diye yoksa yok demeniz yeterli.. |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/01/2008 : 23:48:00
|
o zaman şöyle yapalım : acaba bu arkadaki gri çizgileri olduğu gibi tamamen gri yapmamız mümkün mü acaba ? xPxP |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
inter_23
Yönetici

Turkey
İleti 1749 |
İletim - 29/01/2008 : 23:51:46
|
Dizayn güzel olmuş, fakat arkada ki çizgiler hafif göz yorucu. Yine de güzel olmuş tebrikler... |
Forum Başlangıç- 24/05/2002
"Bugünden sonra Divanda, Dergâhta, Bergâhta, Mecliste, meydanda Türkçe'den başka bir dil kullanılmayacaktır.." Karamanoğlu Mehmet Han, 13 Mayıs 1277 |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 29/01/2008 : 23:58:32
|
evet gerçekten tebrikler dizay modern ve güzel de işte tek sorun şu çizgiler gerçekten de ... |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 30/01/2008 : 00:03:07
|
Bence de çok güzel teşekkürler ben o yıldızdan bahsederken klasiğimiz olsun diye demiştim ama farketmez..Emir veriyormuş gibi olmasın ama şu arkadaki çizgiler gerçekten pek hoş durmuyor neyse sonuçta yönetimin karar vereceği bir iş..Teşekkürler... |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|