|
Yazar |
Konu  |
RoM3o
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1373 |
İletim - 27/01/2008 : 23:58:54
|
kaç yıldır diyoruz nihayet değiştirmişsiniz tebrikler :) |
Member Since ~ 2004
God is busy, May i help u? :)
|
 |
|
Dodo
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1468 |
İletim - 28/01/2008 : 01:01:50
|
Arka plandaki çizgiler hariç beğendim.. Çok gözümü dağıtıyorlar, düz gri daha otoriter ve sağlam duruyordu. :) |
be the change you wish to see in the world...
Mahatma Gandhi |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 28/01/2008 : 09:05:13
|
Oyunsitesi yanında bir işaret vardı yıldız gibi birşey o kalsaydı keşke. Fakat değişiklilk iyi olmuş. Haydi hayırlısı... |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kcarakilic
Üye

Turkey
İleti 205 |
İletim - 29/01/2008 : 21:55:18
|
evet bencede güzel olmuş wolverine'nin dediği gibi o işaretin kalması daha iyiydi neyse ha bide şu arkadaki gri çizgiler çok gözümü dağıtıyor hazır sıcağı sıcağına onu değiştirme imkanınız varmı patronda buralardayken? |
·Milletin çok belirgin niteliklerinden biri de dildir. Türk Milleti'ndenim diyen insan, herşeyden evvel ve mutlaka Türkçe konuşmalıdır. Türkçe konuşmayan bir insan Türk kültürüne, topluluğuna bağlılığını iddia ederse buna inanmak doğru olmaz. M.Kemal ATATÜRK
TÜRKÇEMİZİ KORUYALIM!..
|
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 29/01/2008 : 23:14:55
|
Öyle cümleler kuruyorsunuz ki, padişah hazretleri emir veriyor mübarek... İmkân elbette vardır, ama hemen öyle yapın deyince oluyor mu bakalım... Aaa...
oyunsitesi yıldızı ise geçmişte kaldı, iyi oldu bence. |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|