tamda bu konuya parmak basmayı düşünürken batuhanus imdadımda yetişti ve yeni bir konu açmak zorunda kalmadım xP evet katılıyorum çok güzel olmuş hayırlı olsun yanlız site ismi www.oyunsitesi.com yerine gen.tr kalsaydı daha iyi olurdu ben ilk onu bildigim ve hep ordan girdigim icin alısmıstım özlicem simdi xD xD herkese hayırlı olsun tekrar xD
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
"Türk Birligi'nin bir gün hakikat olacagına inancım vardır. Ben görmesem bile gözlerimi dünyaya onun rüyaları içinde kapayacağım. Türk Birliği'ne inanıyorum. Onu görüyorum. Yarının tarihi yeni fasıllarını Türk Birliği ile açacak. Dünya sükununu bu fasıllar içinde bulacaktır. Türk'lügün varlığı bu köhne áleme yeni ufuklar açacak. Güneş ne demek, ufuk ne demek o zaman görülecek. Hayatta yegane varlığım ve servetim Türk olarak doğmamdı."