AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 LOST Severlerin Mekanı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 17/02/2008 :  02:14:01  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

--SPOILER--

Benjamin kesinlikle kurtarma ekibinin onu bulmasını istemiyor. Bahsedildiği gibi ekibi tutan siyahi adamın Dharma ile ilişkisi olabileceğini düşünüyorum. İntikam için adamları göndermiş olabilir ya da Ben'in ada dışında ki insanlarla sorunları olabilir. 2. sayfadaki video dan da Jack'in babasının işin içinde olduğu belli, fakat neden o kadar insanı oraya topladı?

Birde şu roket olayı var hatırlarsanız. 31dk gecikmeyle geliyor roket. Buna hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum :).

---Spoiler---

--Bunun aciklamasini aslinda birazcik da olsa tahmin edebiliyorum , "Gercek Dünya" ile "Ada" arasindaki boyut farki , her sey "Black Rock" un yaratilisi ile basliyor..

"Alvar Hanso’nun dedesi Magnus Hanso’nun niyeti, köleleriyle birlikte bu efsanevi “Black Rock”ı patlatıp elde edeceği madeni satmaktı. Bir fırtınaya yakalanarak karaya vurdular. “Magnus” kurtuldu, köleler öldü. Adayı terk etmek için bir sal inşa etti. Kölelerin çığlıkları kulaklarındaydı. Aslında onları gerçekten duyuyordu. “Black rock” elektromanyetik aktiviteyi, sesi, düşünceyi, hafızayı kaydediyordu. Aynı zamanda ona geleceğiyle ilgili sezgisel bir fikir de veriyordu. Bir gemi yapıp eve döndü. Gemisiyle adaya makul bir mesafede seyrederek meditasyon halinde, taşın ona gelecekle ilgili anlattıklarını telakki etti. Bunları ticaret hayatında kullanarak adanın sırrıyla birlikte varisi “Alvar Hanso”ya bırakabilecek kadar muazzam bir servete sahip olacaktı."

--Anlayacaginiz üzere "Black Rock" özel bir maden ve geldik Jacoba

"MERAK EDİLEN JACOB KİM?
Çocukların en özeli “Jacob”, zihniyle objeleri oynatabiliyordu. Madem “Black Rock” hafızayı depolayabiliyordu, “Jacob” da kayanın gücünün yoğun olduğu yere yerleştirildi ve bir bilim adamı ordusunun gözlemi altında kayadan kaderi emmeye çalıştı. Daha sonra “incident”(olay) olarak bahsedilecek patlama gerçekleşti. “Jacob”, bu patlamayla cismani formunu kaybedip, “Black Rock” tarafından emildi. Ama nesneleri hala oynatabiliyordu. Kendini taş halinde hareket ettirebiliyordu. Siyah bir toz bulutu halinde hareket edip, çeşitli şekillere bürünebiliyordu."

--Bu siyah kayanin adayi etkilemesinden dolayi dis dünya ile iliskileri degisiyor , bu sebeple oraya insanlar ulasamiyor ya da zaman degisiyor ve adanin da kendine ait özellikleri var , bir nevi orasi baska bir dünya.

---Spoiler---

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122

İletim - 17/02/2008 :  19:10:19  Bilgileri Göster  major'in MSN Messenger adresini görmek için tıklayın  Alıntı yaparak Yanıtla
--SPOILER-

Peki sizce kurtulan altılı dışındakiler ne olacak? Sawyer, John, Bernard, Rose vs. adada mı kalacaklar? Yoksa ölecekler mi?
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 17/02/2008 :  21:26:46  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
major tarafından yazılan:

--SPOILER-

Peki sizce kurtulan altılı dışındakiler ne olacak? Sawyer, John, Bernard, Rose vs. adada mı kalacaklar? Yoksa ölecekler mi?

--Spoiler --

Bu son bölümden anladigim ölmeyecekler cünkü Sayid Benjamin in isteklerini yerine getiriyor bu sayede bir tehdit altina girmeyecekler.

--Spoiler--

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

fatih52
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1515

İletim - 23/02/2008 :  22:46:10  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
--Spoiler--

- Hi mammy.

Kate: - Hi Aaron.

--Spoiler--

Oha! Nassı yani?
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 23/02/2008 :  23:18:20  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
alıntı:
fatih52 tarafından yazılan:

--Spoiler--

- Hi mammy.

Kate: - Hi Aaron.

--Spoiler--

Oha! Nassı yani?

--Spoiler--

Dün gece aklima gelen bir sey ; Claire ölecek bence , Aaron u ise Kate sahiplenecek ona annelik yapacak bildiginiz..

--Spoiler--

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000