|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 12/02/2008 : 19:21:40
|
alıntı: wolverine tarafından yazılan:
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
----Spoiler---
Bu adamin bence hem Jacob ile hem de adayla kesin bir baglantisi var ama adaya nasil geldi anlamiyorum (: .
----Spoiler---
İlk sezon Jack'in flashbackinde vardı. Babası ölüyor jack'te cesedinide amerikaya götürüyordu. Tabii cesedinin adaya nasıl geldiğini biliyoruzda sonrasını...
----Spoiler----
Hmm simdi anlasildi insanlari ada cabucak iyilestiriyor belki de yardimiyla diriltiyor demektir bu :) , örnek john locke ; adamin kan kaybindan ölmesi lazimdi , walt dev bir bicimde geldi onu kurtardi bir seyler dönecek ama görecegiz ve jackin babasinin jacob ile alakasi olabilir , jacobun kulubesinin icinde oturur iken görüntülendi o sahneyi yakaladim ya da jacob jackin babasinin kiligina girdi xD
----Spoiler---- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 15/02/2008 : 18:24:04
|
3.bölüm seyredildi mi?
Güzel bölümdüde;
Yeter artık cevap istiyorum ben yeni sorular değil :( |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/02/2008 : 19:00:41
|
Seyredildi, dumurlar yaşandı. |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 16/02/2008 : 14:49:44
|
-------Spoiler----
Seyredilmez mi :) , anlasilan Ben adada kalan kisileri esir aldi , ölüm tehditleri ediyor , Sayid de arkadaslarini kurtarmak icin ada disinda Ben´in isteklerini yerine getiriyor , Ben´in Sayid´den istekleri ise onu yakalayip öldürmek isteyen olan o kurtarma ekipini (güya) yok etmesi sanirsam. Yalniz benim en cok dikkatimi ceken nokta , John Locke , saz arkadaslarini götürürken aslinda o evlere degil de bir klubeden bahsetmisti sonra yok oldu dedi ama uzun uzun bakti saskinlikla oraya ve yerde degisik bir kum parcasi gördü dokundu , burda bir pislik yatiyor ama neyse :) ..
------Spoiler-------- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 16/02/2008 : 22:48:39
|
--SPOILER--
Benjamin kesinlikle kurtarma ekibinin onu bulmasını istemiyor. Bahsedildiği gibi ekibi tutan siyahi adamın Dharma ile ilişkisi olabileceğini düşünüyorum. İntikam için adamları göndermiş olabilir ya da Ben'in ada dışında ki insanlarla sorunları olabilir. 2. sayfadaki video dan da Jack'in babasının işin içinde olduğu belli, fakat neden o kadar insanı oraya topladı?
Birde şu roket olayı var hatırlarsanız. 31dk gecikmeyle geliyor roket. Buna hiç bir mantıklı açıklama bulamıyorum :). |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|