|
Yazar |
Konu  |
major
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1122 |
İletim - 24/02/2008 : 01:05:01
|
-Spoiler-
Tabii beklenmedik bir neden yüzünden Claire adada kalmayı seçmiş olabilir. Ve yine bir nedenden dolayı Aaron'un ada dışında yetişmesini istemiş olabilir...Milyonlarca teori kurabiliriz bu konuda :). |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 28/02/2008 : 17:23:09
|
Spoiler yazmasak artık anladığım kadarıyla 4. sezonu seyretmeden giren yok :)
Ya Kate kendi oğlunada Aaron ismini koymuşsa... :D
Yav artık teori üretemiyorum. Üretiyorumda bir sonraki bölümdeki bir olay bunu çürütüyor artık hiç birşey düşünmüyorum.
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 29/02/2008 : 23:36:14
|
--Spoiler--
Bu desmondun olayi cok iyi düsünülmüstü acikcasi , kafa karistiriciydi ama sevdim , ondan baska kisilere de bu hastaklik mi artik neyse bulasmis , demekki ada yolunda bi pislik var :) .
--Spoiler-- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 04/03/2008 : 06:47:48
|
Geç seyretteim bu bölümüde fakat izlediğim en iyi lost bölümlerinden biri hatta en iyisi. Desmondda çok sevdiğim bir karakter sonunda telefonla konuşurken gözlerim dolmadı değil. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 04/03/2008 : 11:34:14
|
Desmond bizi de diskoya götür!
:) |
 |
|
Konu  |