|
Yazar |
Konu  |
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 11/02/2008 : 16:27:17
|
Sürükleyicilik ve aksiyon bakımıdan Prison Break, Kurgu ve kafa patlatmak için Lost :) |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/02/2008 : 20:29:41
|
--- Spoiler ---
Bu konu hakkinda bir ayrinti daha :
Ekibin son elemanı aynı zamanda helikopterin pilotu olan Frank Lapidus’un da ilginç bir hikayesi var. Uçağın düşüşünü kendi akvaryumunda test eden Frank, uçağın deniz tabanında ters olarak duracağını anlıyor halbuki haberlerdeki görüntülerde uçak kalıntısının deniz tabanında düz bir şekilde durduğu görülüyor.
http://pic1.resimupload.com/r5/thumb_576491889.jpg
--- Spoiler --- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 11/02/2008 : 22:37:32
|
Bu arada lost mobisodelerin 13. kısmı ve gene kafada soru işareti bırakacak cinsten.
http://spoilerslost.blogspot.com/2008/01/lost-mobisode-13-so-it-begins.html
|
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 11/02/2008 : 23:02:31
|
----Spoiler---
Bu adamin bence hem Jacob ile hem de adayla kesin bir baglantisi var ama adaya nasil geldi anlamiyorum (: .
----Spoiler--- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 12/02/2008 : 15:52:09
|
alıntı: Uruk-Hai tarafından yazılan:
----Spoiler---
Bu adamin bence hem Jacob ile hem de adayla kesin bir baglantisi var ama adaya nasil geldi anlamiyorum (: .
----Spoiler---
İlk sezon Jack'in flashbackinde vardı. Babası ölüyor jack'te cesedinide amerikaya götürüyordu. Tabii cesedinin adaya nasıl geldiğini biliyoruzda sonrasını... |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|