|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 10/02/2008 : 15:43:29
|
SPOILER
Siyah dedim çünkü, cenazesi siyahların mahallesinde kaldırılıyor.
Evet dediğin gibi Desmond yoktu 2. bölümde, ilginç.
O 4 kişinin binemeyenler olması mantıklı gerçekten.
SPOILER |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 10/02/2008 : 22:16:35
|
SPOILER
Bu arada Altug abi dedin ya denizin dibinde Oceanic 815 seferli ucagi buldular diye , basta o ucagi bilerek oraya Ben batirdi , o baska bir ucak cünkü Jack , Kate , Sawyer , Claire , Sayid ... yani o ekibi bulamasinlar diye ya da Dharma sirketi iki ihtimal var ve onlarin bulundugu ucagin o adaya düsme sebebi tesadüf degil yani Desmond belki manyetik alani acti ucagi düsürdügünü sandi ama bunlar planlanmisti dedigim her seyi su resimler acikliyor lütfen dikkatli bakin.
SPOILER
ISTE OLAY RESIMLER :
http://img216.imageshack.us/img216/3892/bscap007uj41fy7.jpg
http://img252.imageshack.us/img252/9457/bscap007uj4copyqy01qi0.jpg
Gördügünüz üzere ucakta Dharma sembolü var !
|
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 10/02/2008 : 22:30:48
|
O da güzelmiş, diziyi baştan mı izletecekler yahu... |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 10/02/2008 : 23:10:19
|
Bu kadarda ayrıntıya bakmamız istenilmez be kardeşim ! |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 11/02/2008 : 15:57:06
|
Yaz için planlarım var. Lost yada Prison Break dizisine başlamayı planlıyorum, artık muhtemelen başında sabahlarım her gün. Önce hangisine başlayım diye sorayım dedim, yoksa ikisine aynı anda mı baslasam? |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Konu  |
|
|
|
|