|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 04/02/2008 : 21:35:55
|
alıntı: wolverine tarafından yazılan:
-spoiler--
Anladığımız kadarıyla 6 kişi kurtuluyor. Hurley demişti. Fakat yolcular 2'ye ayrılıyor ve 2 gruptanda kurtulanların olacağını anlıyoruz. Fakat hurley genede pişman ki buna anlam veremedim. Aklımka birşey takıldı hurley,charlie'nin hayal olduğunu anlıyorda, oradaki hastalardan biri nasıl charlie'yi hurley'e gösterebiliyor?
-Spoiler---
--Spoiler ---
Belki o hastalardan birinin charlieyi göstermesini hayal olarak gördü , yani aslinda belki o hasta charlieyi göstermedi ;) .
--Spoiler --- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 09/02/2008 : 20:56:47
|
--Spoiler Sayılır-- Dördüncü sezonun ilk bölümünü izlemedim. Amam dediklerinizi okudum. Bence bu olayların hepsi Hurley'nin bir hayali olabilir. Çünkü adadaki herkese Charlie'yi görebiliyordu. Dediğim gibi Hurley'nin bir hayali olabilir. --Spoiler Sayılır-- |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 10/02/2008 : 03:04:49
|
alıntı: t.j. tarafından yazılan:
--Spoiler Sayılır-- Dördüncü sezonun ilk bölümünü izlemedim. Amam dediklerinizi okudum. Bence bu olayların hepsi Hurley'nin bir hayali olabilir. Çünkü adadaki herkese Charlie'yi görebiliyordu. Dediğim gibi Hurley'nin bir hayali olabilir. --Spoiler Sayılır--
Spoiler Ben zaten bi aralar bu Lostun Hurleynin hayalinden ibaret oldugunu düsünmeye baslamistim , ama o yöne dogru gitmek istemiyor insan , bir de adadaki herkes Charlie´yi görebiliyordu derken ? Ben sadece adadan kurtulduktan sonra Hurley´nin gördügünü hatirliyorum . Bir de su son bölümde kurtarma timi neden Benjamin icin geldiki kafa karistirici arastirmalarini takip etmek icin mi ve Benjamin kendi cikari icin yani yakalanmasin diye mi bu adadaki herkesi öldürecek bunlar gibisinden laflar etti , bunlar gercek mi 1 hafta dayanamiyor insan :) . Spoiler |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 10/02/2008 : 14:06:23
|
Çok Fena Spoiler - Diziden Bilgiler
FF(flashforward)larda öğrendik ki, adadan 6 kişi kurtulmuş (Oceanic Six), Hurley, Kate, Jack, 3. sezonun sonunda cenazesi kaldırılan siyah şahıs (Walt? Micheal?), x, x.
Hurley her ne kadar John ile gitmiş olsa da sonradan Jack'lerin yanına gitmiş olabilir.
LOST Hurley'nin rüyası, deliliği falan değil, sırf bu söylentileri yıkmak için 2. sezon veya 3. sezonun ortalarında bunun olmadığını göstermek için bir bölüm vardı (Hurley ve adadaki kız arkadaşıyla ((Libby'di galiba)) olan münasebeti). Ki daha Libby'nin de bazı soru işaretleri açıklanacak: Desmond'a gemi vermesi, geçmişte Hurley ile aynı hastanede olması vb...
Hurley'e Charlie'yi gösteren hasta belki gerçektir, orada olan başka birini göstermek istemiştir veya o da görmüştür veya sırf hasta olduğu için öyle birşey söyleyip Hurley bunun üzerine hayal görmüştür? (Bu iş çok çeşitlendirilir.)
3. sezonun sonundaki ff, 4. sezondaki ff'lerin çok ilerisinde. Çünkü Jack sonradan kafayı yiyip, adaya gitmek istiyor ve sakal uzatıyor derbeder oluyor. 4. sezonda hayatına normal devam etme çabasında ve adaya geri dönmek istemiyor. Bir de 3. sezonun sonunda hatırlarsanız Jack'in: "Git babamı buraya çağır!" tarzı replikleri vardı. Yani Jack de ilerleyen ff'lerde babasının hayalini görebilir (Hurley'nin Charlie'yi gördüğü gibi) ve babası ona geri dönmelisin tarzı şeyler söyleyebilir.
4. sezonun 2. bölümündeki en önemli nokta, dizinin başında denizin dibinde Oceanic 815 uçağının enkazının bulunması! TV haberlerinde hiç kurtulan yok diye haber yapıldı, pilotu gösterdi ve adaya Ben için gelen 4 kişi bunları çeşitli şekillerde yorumladı hep (özellikle pilotun o olmadığını iddia eden adam). Dizinin en başından beri paralel zamanlar tarzı şeylerden bahsediliyordu bu iyice garip oldu, zamanda kırılma olup uçağın aslının gerçek zamanda denizin dibini boylaması, bizim izlediğimiz alternatif zamanının da adaya düşmesiyle bu garip kaybolma(!) hikayesini izliyor olabiliriz! Ama senaristler bu dizide hiçbir şekilde olağandışı şeyler yok diye açıklama yapmışlardı geçen zamanlarda... Tabii Walt'u, siyah dumanı, Jacob'ı, Jack'in babasını, ve daha birçok şeyi nasıl açıklayacaklar göreceğiz...
Çok Fena Spoiler - Diziden Bilgiler |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 10/02/2008 : 15:14:53
|
Spoiler
Eğer herşey hurley'in hayali olursa esaslı bir küfür yiyecek yapımcılar..
6 kişiden biride claire ile bebeği olabilir bilmiyorum bebeğide 6'lıdan sayarlar mı? Çünkü desmond claire ile bebeğini helkioptere bineceğini görmüştü hatırlarsanız.. Sonra diğerinin siyahi biri olduğu geçiyor muydu dizide?
Birde 2. bölümde hiç desmond yoktu ortalıkta?
Bu yeni gelenlerde bence oceanic 815'e son anda çıkan işlerinden dolayı falan binememiş kişiler. Pilot öyle, sonra daniel tv'de haberi izlerken yüzünü hatırlarsınız. Tanıdığı biri olsa adadakilere sorardı.
2.bölüm charlotte'nın biyografisi dışında hiç birşeye cevap vermediği gibi yeni sorularda getirdi.
Ayrıca Ben mi haklı yoksa ben'i öldürmeye çalışan şirket mi iyi anlayamadık.(Dharma galiba)
3. bölüm reklamlarına göre bol aksiyon olacak...
Spoiler |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|