AION - Tıkla oyna

Kullanıcı Adı:
şifre:
şifreyi Anımsa
şifrenizi mi unuttunuz?     ÜYE OL

Tüm Forumlar
 Kültür - Sanat - Bilim - Yaşam
 Dizi
 LOST Severlerin Mekanı
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
Yazar Önceki Konu Konu Sonraki Konu
Sayfa: / 28

kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021

İletim - 18/01/2008 :  09:32:37  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
hay öyle baktım ama belki bi umut falan filan işte.benim en sevdiğim karakterdi :(
ya bu arada dizinin yeni sezom yayınları tehlikedeymiş.

CSI, Grey's Anatomy, Heroes gibi dizilerinin meraklıları da, geçen haftaki bölümlerden sonra bu keyiflerine veda etti. Üç popüler dizinin de elde hiçbir hazır senaryosu kalmadığı için yayınları bitti.
"Desperate Housewives,", "House," "Lost," ve "24" karanlığa gömülen diğer bazı çok seyredilen diziler. Bu hafta bazı büyük stüdyoların düzinelerce yazarla kontratlarını iptal etmeleri de, bu dizilerin büyük bölümünün bahar aylarında yeniden ekrana gelmesini uman seyircileri hayal kırıklığına uğratacak. Çünkü, kontratların iptal edilmesi, söz konusu programların gelecek yılki yayınlarını da tehlikeye soktu.

Birçok televizyon meraklısının, "prime time" yayınlarının sürekli, tekrar bölümlerden oluşması üzerine, televizyon seyretme alışkanlığında değişiklikle oluşmaya başladı. Gazetelere konuşan Amerikalılar, internete yönelmeye başladıklarını ifade ediyor. Syracuse Üniversitesi popüler kültür uzmanı Profesör Robert Thompson, kontrat iptallerinin ve grevin yaz aylarında da devam etmesi halinde, "televizyona bakışta büyük değişimler yaşanabileceğine" dikkat çekiyor..

haberturk.

Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...

İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete.
Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte...
Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken...
Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.

william shakespeare
Sayfanın En Üstüne Git

CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191

İletim - 20/01/2008 :  02:18:56  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Benim bildiğim Lost etkilenmeyecek ilk etapta. Çünkü 4. sezon senaryosu hazır hatta belki bölümler bile tamamlanmıştır. (6. sezon bile hazır olabilir senaryo anlamında, çünkü pek gidişata göre yazılan bir dizi değil.)
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 20/01/2008 :  11:43:52  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
İlk 8 bölüm kesin yayınlanacak son 8 bölüm belli değil.

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git

Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693

İletim - 04/02/2008 :  18:14:54  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
Evet beklenen sezon basladi , kafada bir cok soru isareti birakarak basladi ama bence , mesela bir tanesini sizlere söyleyim ;

--------------SPOILER----------------

" Charlie bir amac ugruna öldü , desmondun gördügü kaderi tamamlamak icin cünkü Claire yi seviyordu ve Desmondun gördügü gelecekte Claire helikopter ile sag salim kurtariliyordu bu yüzden de son görevini basariyla yapip öldü , yalniz isin su yani ilginc Claire nin Jacklerle yani kurtlarilmayi isteyip bekleyen grupla kalmasi lazimdiki Desmondun gördükleri gerceklesin aksine o John Locke ile gitmeyi tercih etti ve adada kalmayi istedi , bu durumda neler olcak neler degisecek kafam karisti acikcasi baya , size de tuhaf gelenler varsa paylasalim lütfen spoiler uyarisi verdikten sonra artik burda konusmamizin bir sakincasi yoktur umarim yoksa konuda konusacak bir sey kalmaz kanimca :) "

--------------SPOILER----------------

" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "

Gazi M. Kemal ATATÜRK
Sayfanın En Üstüne Git

wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359

İletim - 04/02/2008 :  20:11:13  Bilgileri Göster  Alıntı yaparak Yanıtla
-spoiler--

Anladığımız kadarıyla 6 kişi kurtuluyor. Hurley demişti. Fakat yolcular 2'ye ayrılıyor ve 2 gruptanda kurtulanların olacağını anlıyoruz. Fakat hurley genede pişman ki buna anlam veremedim. Aklımka birşey takıldı hurley,charlie'nin hayal olduğunu anlıyorda, oradaki hastalardan biri nasıl charlie'yi hurley'e gösterebiliyor?

-Spoiler---

Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır

İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...

Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir
Sayfanın En Üstüne Git
Sayfa: / 28 Önceki Konu Konu Sonraki Konu  
Önceki Sayfa | Sonraki Sayfa
 Yeni Konu  Konuyu Yanıtla
 Yazıcı Dostu
Hızlı Geçiş:

0.05 Snitz Forums 2000