|
Yazar |
Konu  |
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 16/01/2008 : 20:10:54
|
Emin biz dikkat ettik de ... :) , izlemeyenler de simdi dikkat etmistir :D . |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 16/01/2008 : 20:33:39
|
Ahahaha ne diyeyim :D
Dikkat etmeye gerek yok zaten odaklandırılmaya çalışılan şey adadaki insanların geçmişteki kesişmeleri. |
 |
|
wolverine
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1359 |
İletim - 17/01/2008 : 07:03:23
|
Hadi hayırlısı şubata az kaldı... Karakterler kesişiyor birde adayla karakter arasındada bazı yakınlıklar çıkıyor(Ör:Mistereko). Desmond ile Libby, Sawyer ile Locke karakterlerinin birbirleriyle bağlantısı beni baya etkilemişti. |
Bazıları büyük doğar,bazıları büyüklüğü kazanır,bazılarınada büyüklük yakıştırılır
İkbal devrinde sahip olmadığın meziyetlerden dolayı övenler, Güç devrinde sahip olmadığın günahlarla suçlyacaklarından şüphe etme...
Biz türklerin viyana'ya kadar gitmesinin nedeni haçlılara iade-i ziyaretdendir |
 |
|
kabil
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1021 |
İletim - 17/01/2008 : 08:57:46
|
ehu ehu lost diyince bi heycan sardı içimi :D sildim hemen yazıyı. ya benim en merak ettiğim şey rock yıldızı olan çocuğa ne oldu :( |
Gelgit gibidir bir erkeğin ilişkileri... selde sürüklenir, kaderine doğru...
İhmal edilmiştir hayatlarının seferi, mahkumdur karaya oturmaya, sefalete. Öylesine büyük bir okyanusta yüzüyoruz işte... Ve arkamıza almalıyız akıntıyı, hâlâ bizden yanayken... Yoksa kaybederiz şansımızı, her şeyden önemlisi.
william shakespeare |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 18/01/2008 : 00:27:53
|
alıntı: kabil tarafından yazılan:
ehu ehu lost diyince bi heycan sardı içimi :D sildim hemen yazıyı. ya benim en merak ettiğim şey rock yıldızı olan çocuğa ne oldu :(
onun sonu kesin bir sekilde sonuclaniyor emin :) , bir daha bak %99 hatirlarsin .... hatta desmond a eliyle ... |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|