|
Yazar |
Konu  |
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 18/03/2008 : 17:44:52
|
:)
Lostçular neredesiniz yahu? :) |
 |
|
kobebryant
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1597 |
İletim - 18/03/2008 : 18:14:38
|
Buraya katılmak için yaza kadar beklemem gerekiyor. Ama sabırsızlanıyorum  |
" Beni görmek demek, mutlaka yüzümü görmek demek değildir. Benim fikirlerimi, benim duygularımı anlıyorsanız ve hissediyorsanız, bu kafidir "
MUSTAFA KEMAL ATATÜRK
Başlangıç: 20/05/2006
"Dünyada çok az sarışın kadın , sarı bir F430'a sahip olmanın vereceği hazzı verir..."
|
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 21/03/2008 : 23:20:25
|
Spoiler
Bu bölümü bir solukta izledim , gercekten cekilen 8 bölüm icinde en güzeliydi bence , Alex´te ayri bir büyümüs güzellesmis hani , olanlar her zamanki gibi kafa karistirici , ada Michael´i ve belki diger insanlari öldürtmüyor .. su Alex ve tayfasini vurmaya calisan sonunda da 2 kisiyi vuran ekipte kim merak ettim dogrusu , 1 ay bekleyecegiz artik ...
Spoiler |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
t.j.
Üye

Turkey
İleti 563 |
İletim - 30/03/2008 : 10:49:42
|
Hocam her şey iyi güzel anlattın ben de izledim, ama şu 1 ay bekleme kısmını anlamadım. Ne için bir ay bekleyeceğiz? |
 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 30/03/2008 : 14:49:31
|
alıntı: t.j. tarafından yazılan:
Hocam her şey iyi güzel anlattın ben de izledim, ama şu 1 ay bekleme kısmını anlamadım. Ne için bir ay bekleyeceğiz?
Ilk 8 Bölümden sonra yayina 1 ay ara verilecegi söylenmisti , öyle oldu , nedeni bilinmiyor  |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|