|
Yazar |
Konu  |
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 12/03/2008 : 15:01:36
|
NİCKYOK, yapmışsında eğer bir sorun çıkarsa buradan GOM Player adlı programa ulaşabilirsin. |
 |
|
NİCKYOK
Seçkin Üye

Turkey
İleti 640 |
|
Uruk-Hai
Seçkin Üye

Turkey
İleti 1693 |
İletim - 15/03/2008 : 01:42:15
|
--Spoiler--
Jin´in yaptiklari bu bölümde kafami karistirdi , bir kere neden pandayi alabilmek icin o kadar ugrasti , belki onlarin geleneginin bir parcasi ; ama bu kadar acele bu kadar tonla para bayilmasi neden , ikinci olarak madem sun a karsi yufka yürekliligini ve merhametini gösterdi , adadan ayrildiktan sonra neden kendine ölü imaji verdi üstüne bir de evlendi hem de mutlu gözüküyordu Off off bir bölüm binlerce soru , böyle mi sürecek
Dipnot : Gerci Michael´in sirri aciga cikti , ne dolaplar döndürdügü :)
--Spoiler-- |
" Her fert istediğini düşünmek, istediğine inanmak, kendine mahsus siyasi bir fikre sahip olmak, seçtiği bir dinin icaplarını yapmak veya yapmamak hak ve hürriyetine sahiptir. Kimsenin fikrine ve vicdanına hakim olunamaz. "
Gazi M. Kemal ATATÜRK |
 |
|
CrAzY_IVAN
Editör

İleti 6191 |
İletim - 15/03/2008 : 11:27:44
|
SPOILER
Jin'in pandayi aldığı kısımlar, "flashback" yani adadan sonraki değil önceki yaşadıkları. Zira daha "2 aylık evli" ve dikkat ettiysen "Mr. Paik" için çalışıyor (Sun'ın babası). Orada bize ters köşe yapmak istemiş senaristler. Flashback ile flashforward'ı beraber göstererek aynı zamanmış gibi kullandılar.
Zaten ölü numarası yapmak gibi birşey mümkün olamaz :). Jin adadan kurtulmuş olsaydı, Oceanic Six'lerden biri olurdu ki böyle bir ünle "saklanmak" imkansız, ki kimse Jin'e "aaa sen Oceanic Six'sin" demdi bile (Sun'a dediler). Uzun lafın kısası Jin sizlere ömür yani adadan sonra :).
Asıl mantık hatası bence zamanlamalarda oldu. Geçen bölümlerdeki Kate'in flashforward'inda Aaron'ı oğlu olarak aldığını görmüştük ve Aaron kazık kadar olmuştu konuşabiliyordu bile, şimdi ama Sun'ın flashforward'da Sun daha yeni doğum yaptı, yani adada 2-3 aylık hamile olduğunu düşünürsek Sun'ın 6 ay içinde adadan kurtulmuş olması gerekiyor. 6 ay içinde Aaron o kadar büyümüş ise "ada bebeği" olmasıyla ilgili bir açıklama olabilir, yok eğer dersek ki Sun'ın flashforward ile Kate'in flashforward farklı süreçlerde yaşanıyor, o da olamaz çünkü Kate bir suçlu olduğu için tabii ki döner dönmez yargıya çıkartılacaktır zaman kaybedilmeyecektir.
Micheal'ı anlamıştık zaten Ben'in laflardan... "Madem öyle bir yere oturmalısın John"... Demek ki şok edici biriydi aha da buyrun...
SPOILER |
 |
|
RedKid
Üye

İleti 49 |
İletim - 15/03/2008 : 16:59:26
|
Abi Juliet'in flashbackini yeni izledim. Ne çabuk izliyorsunuz bölüm çıkınca:D |
 |
|
Konu  |
|
|
|
|